Chyba u pracovního pohovoru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Byla bych v klidu. Taky jsem po každém pracovním pohovoru rekapitulovala, co jsem měla udělat jinak. A z čeho se poučit, kdybych šla na pohovor někdy příště. Ale to je právě o těch zkušenostech. Je to přirozené. Je teda fakt, že jsem nikdy nebyla v rozpoložení, že tu práci urputně potřebuji. Spíš jsem to o zatím vždy brala tak, že co se má stát, stane se. Když nevyjde „tato“ nabídka, vyjde jiná.
Držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 díky za uklidnění
. Píšeš to samý, co říká můj manžel
. Já právě taky dříve odněkud tak rychle nechtěla prchat. Ale u nás v práci došlo za poslední 2-3 m k dramatickým změnám a takto to prostě už dál nejde.
- Citovat
- Upravit
Mě přijde hloupost rozebírat jejich činnost, když jsi pro ně pracovala. To je přece každému jasné, že o té firmě něco víš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jestli jsi pro ně, byť zprostedkovane, dělala a tohle jsi jim dost jasně řekla, tak pokud nebudou blázni, jim bude jasné, že firmu znáš. Ono dost záleží, co za lidi jsou na tom pohovoru.
Na posledním mém pohovoru, do snové firmy na snové místo, ale v době, kdy jsem byla v tehdejší práci spokojena, jsem jim řekla, že některé věci fakt neznám to jsem zopakovala 3×, ale že jsem ochotena se je naučit, že přesčasy dělat, kvůli dětem nemůžu, a celkově jsem z pohovoru měla dojem, že jsem jim říkala co nemám a co nechci no a oni mě vynrali a ještě mi přidali peníze. Ale myslím, že to vše bylo tím, že jsem nebyla v úzkých a praci jsem měla a vlastně nebyl důvod z ní odcházet. Tak jsem byla asi víc v pohodě než jindy.
- Citovat
- Upravit
Mas po pohovoru. I kdyby to byla chyba, což tak úplně nepůsobí, nic s tím nenadelas. Ted je to na personalistech. Buď to vyjde nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud nedostanu nabídku, k dané pozici se nijak nevztahuju, nerozebiram svoje úspěchy či neúspěchy..
Samozřejmě se dobře pripravim, ale třeba to, že o firmě něco vím, dám už do motivační dopisu..
Hlavně si to člověk nesmí brát osobně, zbláznil by se z toho ![]()
- Citovat
- Upravit
@Svetluska55 ono to v motivacnim dopisu bylo
.
No nic. Zkusim to pustit z hlavy a co bude to bude. Taky to neni, ze bych byla bez prace. Ten tyden mi maji dat vedet, jestli pujdu do dalsiho kola, kde nas bude uz fakt jenom par. Kouknu akorat na specificke veci a problemy co maji, co delaji a jak bych to resila a necham to tak. Stejne vic nevymyslim…
- Citovat
- Upravit
Nez jsem dopsala, tak prisel mail. Zbytecna hysterie z me strany - jdu do posledniho kola. Diky za odpovedi a drzte palce. ![]()
- Citovat
- Upravit
Poslední kolo nevím kolik Vás tam bude tam už je to hodně i o osobních sympatiích. Nekde se na to dá více někde méně. Někde vysloveně se počítá s tím aby jsi sedla do pracovníhu týmu kde jsou určité osobnostní lidi a taky věkově. Případně pokud jsi asistentka např jednoho konrkétního člověka tak aby sis s ním sedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova s přímým nadřízeným bylo už to druhé kolo. Teď mě prý chtějí seznámit s celým fungováním pobočky (měla bych dohlížet na jisté aspekty) a bude tam ředitel pobočky a ještě jeden manažer - šéf mého přímého nadřízeného. Sama jsem zvědavá, co vlastně chtějí
. Takhle strukturovaný pohovor jsem ještě neměla…
- Citovat
- Upravit
Mám za sebou druhé kolo pohovoru do práce, kterou hodně chci/potřebuji. (Stávající s dětmi skloubit prostě nejde a je to pro všechny strašný). Myslím, že co se týče zkušeností jsem docela silný kandidát i když ne v 100% ideální. Úplně jsem se ale nechytla na otázku, jestli firmu znám nebo chci objasnit, co dělají. Já řekla, že není třeba, že jsem s jejich činností obeznámena. Už jsem totiž pro nich víc krát něco zprostředkovaně dělala. Teď mě mrzí, že jsem to víc nerozvedla
Rozvedla jsem, co jsem pro nich dělala dost podrobně, ale neuvedla jsem nic z jejich činnosti. Kdo máte zkušenost, myslíte, že to vadilo? Nakonec jsme ale stejně docela podrobně rozebírali, co by chtěli, co dělají, co čekají - trvalo to hodinu a byl to zatím můj nejdetailnější pohovor. Provětrávali se mnou cv zprava zleva, taky všechno, co bych měla umět. Teď prostě stresuji, že se neumím prodat a u jedné z nejzásadnějších otázek udělám takovou chybu. Přitom jsem měla využít toho, že jsem pro ně fakt dělala
.