Jak si vydělat peníze jako dítě do 15 let?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja si vydelat peníze jako díťe do 15 let.?
Je mi 14,přeji si nový telefon který si musím z části zaplatit.Ten telefon uz si přeju hodně dloho protože muj momentální je hrozně malý, problém je že ješte nemůžu mít brigádu. Telefon stojí 13 tisíc a muj momentalni by se dal prodat za asi 5-6 ale moje kondice baterie je tesne nad limitem pro prodej za tolik penez a ja nemuzu cekat dlouho proto by jsem nejradeji ziskala alespon 2-3 tisice do konce leta ale vubec nevím jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Legálně nijak.
Zeptej se rodičů, telefon ve svém věku potřebuješ. Jen je to třeba komunikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ho potřebuješ nutně, tak určitě nění potřeba telefon za 13 tisíc. Tak drahý telefon jsem nikdy neměla a ani naše mládež a to si určitě vybírala ty slušnější telefony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Oni ví ze ho chci ja už mám ale potřebuju ty peníze protoze oni mi ho za 13 tisíc nekoupí ani k vanocum nebo k narozeninám ale mému brratrovy koupí milion mega ake opravdu drahych veci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi trochu náročná, vadí ti společný pokoj se sourozencem, chceš gelový nehty, drahý mobil. Kolik stál ten starý že by se dal prodat za 5-6 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
Spolecny pokoj se vyresil a na gelovy nehty jsem se jenom ptala tak jako co tu resite vlastne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evkad píše: Více
To neni odpověd na moji otazku ja ten telefon chci ja se proste ptam jestli neni nejaky zpusob jak si vydelat penize kdyz mi neni 15 a taky mě z prominutím nezajímá ze vy jste tak drahé telefony neměly
Příspěvek upraven 18.07.24 v 20:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je kondice baterie pro prodej?
Vydělat prací (brigáda ) legálně ne, i Mekáč chce starší. Dalo by se „někde“ s někým" domluvit na pomoci, nejlépe doma, za nějaké nadstandardní věci. Nebo někomu nakupovat, nebo posbírat lahve a vrátit, sběr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@An260 píše: ja ten telefon chci ja se proste ptam jestli neni nejaky zpusob jak si vydelat penize kdyz mi neni 15 a taky mě nezajima ze vy jste tak drahé telefony neměly
Asi by bylo vhodné se malinko zklidnit, vydýchat a přestat tady házet hubou. ![]()
Příspěvek upraven 18.07.24 v 20:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše: Více
Abych muj telefon co mam ted prodala za ty penize tak musi mit urcitou kondici baterie a ja uz jsem na hrane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@An260 píše: Více
batrie se (často) dá vyměnit za cca. 700-1000, v Praze je to i na počkání a cca 60 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpověď nejen pro mne. Ty odpovědi mluví za vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě tedy nepřijde 13 tisíc nějak moc. Je hezké, že chceš přijmout zodpovědnost a vydělat si.
Jen to bohužel opravdu nejde. Na brigádu si musíš ještě počkat. A za mě to dává smysl, děti by neměly pracovat. Tohle je odpovědnost rodičů. A pokud mají nerovný přístup, je to smutné. Co třeba prarodiče? Nepřispěli by? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus nabídnout doma, že budeš dělat všechny domácí práce - nádobí, úklid, prádlo, vaření, přebrání skříní, úklid sklepa… máš prázdniny, času dost. Já bych za kvalitně provedenou práci svým pubošů klidně nějakou kačku pustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
fakt ti to nepříjde moc za mobil pro děcko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit