Tetování u PČR 2024
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslím, že se už od zákazu ustupuje. Dříve šlo o to, aby nebylo viditelné (schované pod uniformou), nebo příslušníci nosili „rukáv“, ale dnes už to nikdo neschovává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše: Více
Zdravim, takze myslite, ze by to nemuselo ovlivnit prijeti? Neni to zadne politicky zamerene tetovani, nacisticke ani poodobne..
- Citovat
- Upravit
Dřív to vadilo i bránilo přijetí a šéf mohl při nové kérce klidně zahájit kázeňské řízení, kdyby chtěl
loni z mnoha důvodů vyšel IAŘ (interní akt řízení) policejního prezidenta, že tetování obecně nevadí, jen nesmí být na hlavě/krku a NESMÍ propagovat násilí/trestnou činnost/hnutí
takže tvá tetování opravdu nevadí (pokud nemáš na sobě Hitlera
což si nemyslím
Ber to jako 100% informaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Dekuji! Uz jsdm se zkontaktovala s personalnim a tam mi rekli to same. Jen ze budou chtit fotografie, ale podle popisu mi pam rekl, ze to je v pohode ![]()
- Citovat
- Upravit
Tetování na předloktí a pod kolenem by nemělo být problémem při přijímacím řízení k Policii ČR, pokud nejsou nevhodná nebo urážlivá. Tetování na viditelných místech, jako je krk a hlava, může být větší překážkou. Při pohovoru je důležité tetování zmínit a případně se ujistit, že nejsou v rozporu s interními pravidly PČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, budu se hlasit k pčr, ale mam 2 tetovani. Jedno pod kolem a druhe na predlokti, cetla jsem spoustu verzi na kerky u pcr, ale vsude jsem se docetla neceho jineho. Nemyslim si, ze se jedna o neco nevhodneho, ale radji se ptam. Nekde se psalo, ze nesmim mit na krku a hlave, nekde ze vadi i paze, na strankach pcr (treba facebook) bylo napsane ze paze nevadi a byly tam i fotky policistek a policistu. Tak zkousim tady o prime zkusenosti😄Jestli by mi to neuskodilo pri pohovoru