Výdělek na booking.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výdělek na booking.com
Zdravím vás, před pár dny mi někdo poslal SMS ohledně výdělku přes web Booking.com myslím si že je to celkem známý web kde si můžete rezervovat pokoj v různých hotelech. Jednalo se o lajkovani fotek ze prý když olajkuju různé hotely tak mi pošlou různé částky s provizemi. Samozřejmě si myslím že je to podvod. Protože takhle snadno přijít k penězům je za mě blbost. Jen by mě zajímalo jestli tu není ještě někdo kdo se s tím také setkal? Nebo někdo komu přišla podobná SMS ohledně vydělávání na Booking.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ach bože. Já se fakt nedivím, že internetoví podvodníci mají takové žně..
Kampak vedl asi proklik? Co bylo potřeba zadat, aby se přivýdělek povedl? Odhaduju komplet udaje o platební kartě, aby bylo kam peníze poslat ![]()
Na bookingu žádné fotky nelajkujes, jsou tam uživatelské recenze, které by si ale booking mohl zfixlovat sám, kdyby chtěl topovat nějaký hotel.
Ta část těla mezi krkem a kloboukem je docela důležitá, doporučuji ji používat.
- Citovat
- Upravit
@Svetluska55 ještě můžou využívat jeho účet, aby přes něj prali špinavé peníze, on by je dobrovolné přeposílal jiným, jako jejich provize a za praní špinavých peněz by byl policejně stíháný taky on.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také si myslím. Nikam jsem neklikala jen jsem se se optala jak to funguje. Chtěli po mě jen číslo účtu nic jiného. Děkuji za vaše názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit