Výdělek na booking.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
16.7.24 20:12

Výdělek na booking.com

Zdravím vás, před pár dny mi někdo poslal SMS ohledně výdělku přes web Booking.com myslím si že je to celkem známý web kde si můžete rezervovat pokoj v různých hotelech. Jednalo se o lajkovani fotek ze prý když olajkuju různé hotely tak mi pošlou různé částky s provizemi. Samozřejmě si myslím že je to podvod. Protože takhle snadno přijít k penězům je za mě blbost. Jen by mě zajímalo jestli tu není ještě někdo kdo se s tím také setkal? Nebo někdo komu přišla podobná SMS ohledně vydělávání na Booking.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
17.7.24 12:50

Ach bože. Já se fakt nedivím, že internetoví podvodníci mají takové žně..
Kampak vedl asi proklik? Co bylo potřeba zadat, aby se přivýdělek povedl? Odhaduju komplet udaje o platební kartě, aby bylo kam peníze poslat :zed:
Na bookingu žádné fotky nelajkujes, jsou tam uživatelské recenze, které by si ale booking mohl zfixlovat sám, kdyby chtěl topovat nějaký hotel.
Ta část těla mezi krkem a kloboukem je docela důležitá, doporučuji ji používat.

• Citovat
  • Upravit
21691
17.7.24 13:23

@Svetluska55 ještě můžou využívat jeho účet, aby přes něj prali špinavé peníze, on by je dobrovolné přeposílal jiným, jako jejich provize a za praní špinavých peněz by byl policejně stíháný taky on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.24 14:31

Také si myslím. Nikam jsem neklikala jen jsem se se optala jak to funguje. Chtěli po mě jen číslo účtu nic jiného. Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat