Kterou práci zvolit?

Anonymní
14.7.24 17:02

Kterou práci zvolit?

Nevím kterou práci zvolit…
1.Bych dělala raději, ale je za méně peněz a musela bych dojíždět. Pracovala bych na 2 směny, raní, odpolední a každý druhý víkend.

2.Bych dělala jen kvůli vyššímu platu o 4000kč. Je to práce na 3.směny, ale zase víkendy volné a bez dojíždění.

Pocitově to cítìm na tu první práci. Ale štvou mě ty víkendy pracovní. U té druhé nebýt tří směn, tak volím ji. Ještě dodám, že mám dítě, které má skoro 11let. Zatím jsem měla vždy jen raní směny. Což teđ se nedaří najít. Směny jsem dělala naposled před 12ti lety.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1131
14.7.24 17:42

Nevím jediné plus na první práci. Víkendy jsou otrava, kdyz mas skolni dítě, dojíždění (další náklady) a ještě nižší plat, rozhodně práce č.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
14.7.24 17:57

Záleží na práci. Já vždy tvrdím, že práce musí člověka bavit, když tam musí být denně tolik hodin. Někdy peníze nejsou všechno.

Pokud by tě bavila i druhá práce, pak asi tu, ale pokud toužíš po té první víc, asi bych to zkusila tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.24 18:02

@Hojuza Do 1.práce bych se i trochu těšila…2.práce je práce na 3 směny. Doufala jsem že noční už mám za sebou…Taky zvažuju co bude lepší, když bych s dítětem byla zas sama. Nejsem s jeho otcem. Žiju s přítelem. Tak zvažuju, co by bylo lepší - 2 směny nebo 3…Každý druhý víkend v práci by mi nevadil. Dítě by ten víkend bylo u otce. Jediné mínus, že přijdu o víkendy, kdy jsme sami s přítelem..Z čehož partner není nadšený.

• Citovat
  • Upravit
21625
14.7.24 18:38

No a není možnost ještě něčeho jiného? U první by mi velmi vadily pracovní víkendy a u druhé vím jistě, že bych nedala tu noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
14.7.24 18:40

Me by trismenny provoz zabil. A abych tu praci delala i 20tis navic by pro me bylo malo. Jsem zvykla jit v 21 nebo v 22 spat a budim se kolem 5 hodiny. Takze za me ne.

Ja se ke sve práci dostala náhodou, hledala jsem neco na zkraceny uvazek, prave kvuli diteti. Na zkraceny uz pracuju 4 rokem a nemenila bych. Te me az bude 11 let, tak si ho jen rozsirim, ale nocni uz bych nedelala.

Jestli tvuj chlap ma rozum, mel by te podporit v tom, co te bude bavit. Schvalne pak napis, jak ti to dopadlo. Přeju hodne stesti

Příspěvek upraven 14.07.24 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.24 18:42
@Anonymní píše: Více

Najit treti.

Kdybych musela, tak beru tu druhou. Pracovni vikendy jsou neskutecny voser, a to staci jeden. Natoz jeste 2× mesicne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.24 18:54
@nozu píše: Více

Bohužel na výběr moc nemám…Práci hledám již rok. V mezičase jsem byla 3m zaměstnaná a tam jsem to nedala fyzicky ani psychicky
Rok posílám životopis všude možně…Ale jen zlomek reaguje a ještě menší mě pozve na pohovor, kterým neprojdu. A pak přijde email bohužel nepostupujete do užšího výběrového řízení atd…Takže je to fakt boj.Jsem jen vyučená a prošla jsem hlavně fabrikama.12 let v jedné fabrice jsem pracovala. Bohužel ani fabriky o mě moc nestojí. Jsem vyučená něčím, ale zas na pohovoru údiv - vy jste to nikdy nedělala? Tím pádem o mě nestojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 19:02

@nozu Noční jsem dělala před lety, když jsem neměla dítě…A spala jsem jak dopoledne tak odpoledne nebo k večeru. To s dítětem nepůjde…Takže se toho děsím. Odejde do školy na 8h. Já usnu např v půl 9té a ve 13h už je doma dítě. A pak nevím zda ještě usnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 19:07

@Chaber Moc děkuji. Partner mi sám nedokáže poradit.Ale nechává rozhodnutí na mě. Sám neví jak by se rozhodl. Šel by prý za více penězma, ale ne za cenu nočních :mrgreen:.Nebýt tam ty noční, tak mám jasno…Ikdyž první práce mě láká víc.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.7.24 19:12

A ty noční Ti nevadily? Dávala jsi je OK?

Když budeš pracovat 2 víkendy, tak zase tam máš volno nějak v týdnu ne?

Dojíždění je časově OK?

Neumím si představit, že bych dělala práci, která mě nebaví kvůli 4000 Kč.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.7.24 19:16

Která z těch práci je reklama, že déle vydrží? Jako zaměstnavatel :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 19:26
@kocourGarfield píše: Více

Ani jedna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 19:36
@kocourGarfield píše: Více

Noční jsem dávala. Ale i tak občas byla krize. A to jsem fakt spala kdykoliv. Teđ by to nešlo. A tehdy jsem neměla vysoký tlak, ani občasné migrény. Takže ze zdravotního hlediska je lepší 1.práce. Ale je tam míň peněz a práce na raní, odpolední, někdy mezisměna od 10 do 18:30.Rozpis se dělá na 5 týdnů. Ano volno bude v týdnu, když bude prac. víkend. Dojíždět budu vlakem. A spoje jsou tak tak, že stihnu včas přijít do práce. Kus od vlaku ještě musím jít pěšky. Nějakých 10minut rychlè chůze :mrgreen:.Pak se rychle převléknout a makat.Byla jsem zvyklá mít alespoň 15minut klidu než začla směna. To tady nepůjde :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat