Kadeřnictví v bytě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kadeřnictví v bytě
Ahoj, máte někdo zřízené kadeřnictví v bytě? Jaké jsou podmínky a je to vůbec možné? Ráda bych si zřídila kadeřnictví v bytě 4+1 a nevím zda by to nebyl problém. Máte někdo s tímto zkušenost?
Děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kontaktuj příslušný pracoviště hygienické stanice, tam ti řeknou za jakých podmínek lze kadeřnictví v bytě provozovat. Ale jednoduchý to nebude. Budeš potřebovat projekt, udělat změnu užívání přes stavební úřad i hygienu a je dost pravděpodobný, že to neprojde vůbec. Máš možnost samostatného wc?
- Citovat
- Upravit
@Janli Ve 4+1 musí být samostatné WC, pokud tedy nějaký pablb neprovedl „rekonstrukci“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednodušší je oficiálně ty služby provádět mobilně a jezdit ke klientům domů. Že budou oni chodit k Tobě už nemá šanci nikdo kontrolovat, pokud Tě někdo nepráskne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa Tam vidím jiný problém - umístění kadeřnického křesla, vždyť k němu potřebuje dotáhnout vodu. To v paneláku není žádná sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
To je v pohodě, už jsem viděl pračku v ložnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa a nebyla to sušička? Ale to je jedno. Možná by to udělat šlo, hodně by záleželo na umístění jádra. Pokud by bylo třeba WC hned za vchodovými dveřmi, tak vyčlenit nejbližší pokoj jako kadeřnictví, a vlastní byt pak oddělit, i třeba jen opticky. A když teď přemýšlím, tak si ani nejsem jistá, zdá musí být samostatné WC pro klienty. No rozhodně nejjednodušší postup je zeptat se na hygieně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
Musí mít wc pro klienty zvlášť a zvlášť další pro byt.
- Citovat
- Upravit
@Janli s tím WC si nejsem úplně jistá. Většinou jsme řešili jen pro personál mám pocit. Ale hádat se nebudu, už to tři roky pouštím z hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za cenné informace.
zjistím na hygieně. Líbí se mi i myšlenka mobilního kadeřnictví 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit