Chyba v zápisu na VŠ

3
6.8.22 19:29

chyba v zápisu na VŠ

Dobrý den,
v květnu jsem udělala přijímací zkoušky na MUNI, spec. pedag.,
poté mi přišel e-mail, že jsem navržena ke přijetí, ale při elektr. zápisu jsem udělala chybu a vložila pouze sken maturitního vysvědčení a ne autorizovanou konverzi. systém mi ukázal zelenou fajifku, tak jsem byla přesvědčená, že je vše OK. Až za měsíc mi přišel e mail, že mě nepřijali z důvodu nedoložení dokladu o matur. zkoušce. Po telefonátu na studijní jsem si uvědomila tuto chybu a napsala odvolání. Přiložila jsem ověřenou kopii maturit. vysvědčení. Za týden mi přišel doporučený dopis, že odvolání se zamítá a rozhodnutí se potvrzuje a nemohu se dále odvolat. Jsem zoufalá, že jsem udělala takovou hloupou chybu a ztratím 1 rok.
Stalo se někomu něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
6.8.22 19:37

Bohužel, vzali místo tebe někoho jiného, kdo byl asi pečlivější, počet studentů je omezen :nevim: pokud ti zamítli odvolání, nejspíš s tím nic neuděláš… Nikoho kvůli tobě teď nevyhodí.. zkus mrknout na druhé kola… Některé školy vypisují druhé kolo přijímaček právě v tomto období. A nebo vycestuj, dostala jsi jedinečnou možnost. Třeba to tak má být a během toho roku zjistíš, že chceš něco jiného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
6.8.22 20:38

Tam jsou na studijním fakt slepice. Mne kdysi jedna referentka vyhrozovala, ze mě ze studia vyloučí (ona :P ), protože po roce studia zjistila, ze nemá kopii mého maturitniho vysvědčení a tudíž tam nemám co dělat. Tak jsem si stěžovala výš na její jednání, a nakonec jsme nic dokládat nemusela, navíc co mi je po tom, ze to tam ztratili :neví:. Koneckoncu kdybych to nedoložila na začátku, asi by mě tam ani nepřijali, že :P haha.

Tehdy ovšem ještě tohle nebylo, ty elektronické zápisy, takže co s tím problémem ti poradit nemohu, ale je mi líto, co se ti stalo. Kvůli takovy blbine přijít o studium je fakt smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
7.8.22 07:32

@Saverio no nic s tím nenaděláš, takže musíš vymyslet kam se vydat dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie