Prosím o Váš názor na můj e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o Váš názor na můj e-shop Dara papírnictví
Zdravím,
Prosím Vás o názor na můj e-shop ***
Jsem mamina na mateřské dovolené. První dcera bohužel kvůli chybně vedenému porodu má zdravotní postižení a já potřebuji rozjed e-shop abych s ní mohla být doma. Kvůli náročnosti péče nemůžu poté chodit do normální práce.
Prosím o názor na můj e-shop- rady postřehy.
Edit adminem: smazán odkaz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Vzhledově to ujde. Co ale nechápu je tahle směs zboží. Je to papírnictví, čekala jsem nějaké pěkné obálky, barevné papíry, samolepky, fixy, washi pásky a podobně. Místo toho je kategorie papírnictví prázdná, ale můžu si tam koupit koloběžku, jídlo a asi 1000 druhů drogerie… To je fakt hodně mimo.
Stránka je příšerná sorry. Když na takovou vlezu, okamžitě odcházím. A proč se to jmenuje papírnictví? Vždyť to nemá s papírnictvím nic společného. Je to taková divná všehochuť. Až taková veteš … Hodně věcí alá Aliexpres a brutálně předražené. Viz třeba ty 3D puzzle … S tímhle se fakt nemůžeš uživit.
@Saxána 35 koukala jsem do sekce papírnictví a nic tam není ![]()
Proč takový název?
@Saxána 35 píše:
Zdravím,
Prosím Vás o názor na můj e-shop Dara papírnictví ***
Jsem mamina na mateřské dovolené. První dcera bohužel kvůli chybně vedenému porodu má zdravotní postižení a já potřebuji rozjed e-shop abych s ní mohla být doma. Kvůli náročnosti péče nemůžu poté chodit do normální práce.
Rozjed? To myslíš vážně?
@adamcoka píše:
Vzhledově to ujde. Co ale nechápu je tahle směs zboží. Je to papírnictví, čekala jsem nějaké pěkné obálky, barevné papíry, samolepky, fixy, washi pásky a podobně. Místo toho je kategorie papírnictví prázdná, ale můžu si tam koupit koloběžku, jídlo a asi 1000 druhů drogerie… To je fakt hodně mimo.
Jenže na samolepkách a papírech si nevydělá vůbec nic…
Holka, držím pěsti, aby ses chytla, takových webových stránek je, plus sortiment k dostání i v Tescu.
@hanka.br. píše:
Rozjed? To myslíš vážně?
Třeba bude prodávat i jed…
![]()
@Saxána 35 píše:
Zdravím,
Chybí mi kalendáře!
Jak stojací plánovací, tak hezké, nástěnné.
No a hromada překlepů, pravopisných chyb k tomu. Mě by to tedy nenalákalo. Navíc jak holky píšou - podivný pelmel.
@Saxána 35 píše:
Zdravím,
Vzhledově se mi to líbí. Poštovné +- všude stejné co se týče pošty a zásilkovny, ti jsou tak všude. Balíkovnu máš předraženou, právě před pár dni jsem platila 75 kč.
Jinak co se sortimentu týče. Je sice pravda, že papírnictví tam nemáš i když se to jmenuje papírnictví. Jídlo a voda je podle mě blbost, přeci jen to má nějakou datu spotřeby, otázkou zda budeš při objednávce lítat do makra pro jídlo a nebo budeš mít pár ks od všeho doma.
Ale i pro ostatní co takové Megaknihy.cz
taky se jmenuji knihy, je sice pravda, že knihy v nabídce mají (oproti zakladatelce, která má papírnictví a papírnictví nemá)
Ale taky tam mají kdeco. Nedávno jsem tam nechala 2000 kč ![]()
Hele zkus to a uvidíš. Každé zboží si svého kupce najde a vymazat položky můžeš vždy ![]()
- Upravit
@jannina1 píše:
Jenže na samolepkách a papírech si nevydělá vůbec nic…
Chápu, ale jsou e-shopy, které si na tom zakládají. Mají různé diáře, náplně do diáře, samolepky do diáře a tak. Já tam vždy nechám dost penízků. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat