Prosím o Váš názor na můj e-shop

1632
5.8.22 13:57

Prosím o Váš názor na můj e-shop Dara papírnictví

Zdravím,
Prosím Vás o názor na můj e-shop ***
Jsem mamina na mateřské dovolené. První dcera bohužel kvůli chybně vedenému porodu má zdravotní postižení a já potřebuji rozjed e-shop abych s ní mohla být doma. Kvůli náročnosti péče nemůžu poté chodit do normální práce.
Prosím o názor na můj e-shop- rady postřehy.

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1074
5.8.22 14:01

Vzhledově to ujde. Co ale nechápu je tahle směs zboží. Je to papírnictví, čekala jsem nějaké pěkné obálky, barevné papíry, samolepky, fixy, washi pásky a podobně. Místo toho je kategorie papírnictví prázdná, ale můžu si tam koupit koloběžku, jídlo a asi 1000 druhů drogerie… To je fakt hodně mimo.

• načítám...
1074
5.8.22 14:03

Docela mi vadí vzory toho šedivého pozadí.

Nekvalitní obrázky. :roll:

• načítám...
1074
5.8.22 14:04

A to poštovné? 8o

• načítám...
15560
5.8.22 14:05

Stránka je příšerná sorry. Když na takovou vlezu, okamžitě odcházím. A proč se to jmenuje papírnictví? Vždyť to nemá s papírnictvím nic společného. Je to taková divná všehochuť. Až taková veteš … Hodně věcí alá Aliexpres a brutálně předražené. Viz třeba ty 3D puzzle … S tímhle se fakt nemůžeš uživit.

• načítám...
65412
5.8.22 14:10

@Saxána 35 koukala jsem do sekce papírnictví a nic tam není :nevim:
Proč takový název?

• načítám...
30408
5.8.22 14:13
@Saxána 35 píše:
Zdravím,
Prosím Vás o názor na můj e-shop Dara papírnictví ***
Jsem mamina na mateřské dovolené. První dcera bohužel kvůli chybně vedenému porodu má zdravotní postižení a já potřebuji rozjed e-shop abych s ní mohla být doma. Kvůli náročnosti péče nemůžu poté chodit do normální práce.

Rozjed? To myslíš vážně?

• načítám...
9293
5.8.22 14:14

@Saxána 35 tak výběr nic moc a to poštovné je tedy pálka :oops:

• načítám...
7257
5.8.22 14:14
@adamcoka píše:
Vzhledově to ujde. Co ale nechápu je tahle směs zboží. Je to papírnictví, čekala jsem nějaké pěkné obálky, barevné papíry, samolepky, fixy, washi pásky a podobně. Místo toho je kategorie papírnictví prázdná, ale můžu si tam koupit koloběžku, jídlo a asi 1000 druhů drogerie… To je fakt hodně mimo.

Jenže na samolepkách a papírech si nevydělá vůbec nic…

• načítám...
6872
5.8.22 14:15

Holka, držím pěsti, aby ses chytla, takových webových stránek je, plus sortiment k dostání i v Tescu.

• načítám...
15560
@hanka.br. píše:
Rozjed? To myslíš vážně?

Třeba bude prodávat i jed… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
75882
@Saxána 35 píše:
Zdravím,

Chybí mi kalendáře!
Jak stojací plánovací, tak hezké, nástěnné.

• načítám...
193
5.8.22 14:21

No a hromada překlepů, pravopisných chyb k tomu. Mě by to tedy nenalákalo. Navíc jak holky píšou - podivný pelmel.

• načítám...
smajlik345
5.8.22 14:23
@Saxána 35 píše:
Zdravím,

Vzhledově se mi to líbí. Poštovné +- všude stejné co se týče pošty a zásilkovny, ti jsou tak všude. Balíkovnu máš předraženou, právě před pár dni jsem platila 75 kč.

Jinak co se sortimentu týče. Je sice pravda, že papírnictví tam nemáš i když se to jmenuje papírnictví. Jídlo a voda je podle mě blbost, přeci jen to má nějakou datu spotřeby, otázkou zda budeš při objednávce lítat do makra pro jídlo a nebo budeš mít pár ks od všeho doma.
Ale i pro ostatní co takové Megaknihy.cz :jazyk: taky se jmenuji knihy, je sice pravda, že knihy v nabídce mají (oproti zakladatelce, která má papírnictví a papírnictví nemá)
Ale taky tam mají kdeco. Nedávno jsem tam nechala 2000 kč :mrgreen:

Hele zkus to a uvidíš. Každé zboží si svého kupce najde a vymazat položky můžeš vždy ;)

• Upravit
1074
5.8.22 14:29
@jannina1 píše:
Jenže na samolepkách a papírech si nevydělá vůbec nic…

Chápu, ale jsou e-shopy, které si na tom zakládají. Mají různé diáře, náplně do diáře, samolepky do diáře a tak. Já tam vždy nechám dost penízků. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze