Chýba vám práca počas MD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chyba Vam praca pocas MD?
Ahojte,
chcela by sa iba spytat chyba Vam prace pocas materskej ci rodicovskej dovolenky? Kedy planujete sa vratit do prace?
Ja mam 9 mesacnu dceru a chodim pozerat na jobs.cz…ani neviem preco a vzdy ked tam najdem nejaku super poziciu, tak by som tam rada poslala CV…no ale nikdy neposlem, pretoze mi to pride, ze mala je este mala…
Idealne by bolo keby som nasla pracu na polovicny uvazok s home officom…ale to je samozrejme nemozne ![]()
Proste rada by som pracovala…ale zas na druhu stranu asi si neviem predstavit, ze by som dala malu do jasliciek.
Ani neviem, preco mi praca chyba…mozno by ma to preslo po par mesiacoch stravenych v praci ![]()
Ako ste na tom vy? Chceli by ste pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano. Praci hledam tak od doby, kdy bylo Viky 4-5m. Uz jsem chodila jednou tydne na par hodin do prace, ale nebylo to ono. (Mam kliku, ze mam hlidaci babicku.) Ale zazrakem se mi ted podarilo najit praci na polovicni uvazek s homeoffice.. jen sem tam pujdu do kancelare, kterou mam tak pet minut autem od domu. ![]()
Jo a moc mi to chybi, doma hodne zakrnuju, uz mi to tolik nemysli.
Jen nejak ztracim nadeji, ze rozjedu vic karieru.
- Citovat
- Upravit
Ne,nechtěla bych pracovat.3 roky co budu na MD se budu plně věnovat synovi,pak se napracuju až až.
- Citovat
- Upravit
nechybi,doma je ji az az
do prace se chystam az tak za 4-5 let,ted studuju to me bavi vic
- Citovat
- Upravit
chyba az tak ze som sa prace nevzdala a nastastie v mojom obore to nie je potreba, keby som nepracovala dva roky tak sa zblaznim
teraz je sice obdobie kedy zvladam menej ale viem ze nejake male kseftiky zvladnem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chybí a pracuji, jen jak to jde..pracuji pro známého, jen když má manžel volno, nemáme hlídací babči. Zvládám se věnovat cácorce, myslím, že nijak nestrádá a ještě si připadám tak nějak důležitá i v jiné roli
a prašule navíc vždy pěkně ve třech roztočíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě teda práce chybí. od 14 měsíců starší dcery jsem párkrát měsíčně vypomáhala ve svojí práci (hlídala babička), a bylo to naprosto super. Skončila jsem nástupem na mateřskou s mladší, takže asi za sedm měsíců, a teď to plánuju podobně. Už za dva týdny a v březnu budu dělat týden z domova a od června zase budu jezdit na výpomoc. Máme prakticky mužský kolektiv, takže člověk přijde úplně na jiné myšlenky. Na plný úvazek se plánuju vrátit, až budou mladší dva roky a skoro 4 měsíce. Děti jsou super, ale jako práce na plný úvazek je to dřina a stereotyp, který mě úplně nebaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce mi nechybí, budu doma v kuse 5 let (jestli se nerozhodneme pro dalšího prcka ještě) a vůbec mi to nevadí.
- Citovat
- Upravit
Práce mi nechybí, ráda bych v tu dobu, kdy budu doma s dětmi, šla ještě někam do školy a do práce až po dětech a škole. Uvidím jak nám to vyjde a taky zda se druhé dítko tak nějak zadaří s tříletým rozestupem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě doma vadí ten stereotyp domácích prací, sem tam nějaká návštěva, výlet. Ale abych přemýšlela hlavou nad nějakým „problémem“, který někomu pomůže, to mi fakt chybí.
Když se narodil Jakub tak to nebylo tak hrozné, ale i tak jsme finančně na tom nebyli nejlépe, tak jsem pracovala na půl úvazek asi od 9M malého - hlídala mi kamarádka, bylo to cca 4 měsíce. Pak už o mě v práci neměli zájem.
Na rodičáku jsem byla do 2 let malého, pak nastoupila do práce na 8hod. Kuba chodil do jeslí.
Chtěli jsme hned druhé mimčo, leč se nám nedařilo. Jen co jsem chodila týden do práce tak už byly // ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce mi až tak nechybí, spíš mi chybí ten příjem
Ale do práce spěchat nebudu, chci si synka užít co to půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě nechybí jsem ráda,že mám volný čas a můžu se naplno věnovat dětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit