Chybná výplatnice(?)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
23.2.24 08:05

@Dee0102 no a dostal ty stravenky v nějaké formě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
23.2.24 08:14
@Dee0102 píše:
@Hoa Mai právě, že to nikde nevidím, ale to se v práci zeptá… Hlavně když aspoň ty hodiny i použity průměr vyřešily, takže nám nesedí jen ty slíbené stravenky :think:

Nepsala jsi něco o insolvenci? Tam se myslím nemůžou dělat srážky - a jelikož papírová stravenka se rovná srážka toho co platí zaměstnanec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.24 10:11

@Hoa Mai právě, že ne :think:
@jita22 myslím, že nějaká část stráveném může být stržena, ale nemůžou vzít vše… Mají psaný u inzerátu pracovních, že mají stravenkovy paušál, což nic nemění na tom, že nikde nevidím žádnou částku navíc, která by tomu nasvědčovala :nevim: (dotaz jsem smazala, protože vlastně ty přesčasy a použity průměr už mi paní výše zodpověděla), jinak tu srážku mají tím pádem dobře, takže už jen ty stravenky hledám :lol:

• Citovat
  • Upravit
8502
23.2.24 10:21
@Anonymní píše:
@jita22 myslím, že nějaká část stráveném může být stržena, ale nemůžou vzít vše… Mají psaný u inzerátu pracovních, že mají stravenkovy paušál, což nic nemění na tom, že nikde nevidím žádnou částku navíc, která by tomu nasvědčovala :nevim: (dotaz jsem smazala, protože vlastně ty přesčasy a použity průměr už mi paní výše zodpověděla), jinak tu srážku mají tím pádem dobře, takže už jen ty stravenky hledám :lol:
@Anonymní píše:
@jita22 myslím, že nějaká část stráveném může být stržena, ale nemůžou vzít vše… Mají psaný u inzerátu pracovních, že mají stravenkovy paušál, což nic nemění na tom, že nikde nevidím žádnou částku navíc, která by tomu nasvědčovala :nevim: (dotaz jsem smazala, protože vlastně ty přesčasy a použity průměr už mi paní výše zodpověděla), jinak tu srážku mají tím pádem dobře, takže už jen ty stravenky hledám :lol:

Hele stravenky jsou benefit a je jen na zaměstnavateli, jak je přidělí. Např. může poskytovat stravenky až po zkušebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.24 10:26

@Hanula1212 to mě taky napadlo, no uvidíme, tak hlavně, že to není celý podvod, ale zbyly z toho jen ty stravenky, na ty se zeptá :think:

• Citovat
  • Upravit
10461
23.2.24 12:45

Tak jestli mají stravenkový paušál, tak tam žádnou srážku mít nebude a žádné stravenky nedostane. Stravenkový paušál je to, že ti zaměstnavatel přidá k výplatě tu částku, kterou by ti přispěl na stravenky, kdybys je měla. At se chlap v práci zeptá, jestli na něj má nárok už teď nebo až třeba po zkušebce. Měl by to teda mít i ve smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat