Spartoo - brigáda
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Spartoo - brigáda
Ahoj všichni,
máte někdo zkušenost s brigádou z domova pro spartoov com? Mělo by tam jít jen o naklikavani nějak objednávek, ale nelíbí se mi, že musíte někdy vložit i vlastní peníze a měly by se Vám sice vrátit, ale známe to… Má někdo zkušenost?
a ještě, je to přes nějakou recruitcraze-cz, přihlásit se na WhatsApp…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Brigada, kam musis vlozit vlastni penize, je vzdy podvod.
Kdes to nasel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SPARTOO
Osobní zkušenost. Vypadalo to slibně, podpora sponzora velká.
Utopíte tam velké peníze které nedostanete zpět. Protože bez doplacení nedokončíte úkoly. Kryptoměna, kryptopeněženky.
Zisk se začne násobit a jak dostanete „takzvaně balíček“ mnohonásobná provize. Zamrzne účet. Musíte ho doplatit z vlastní kapsy aby jste mohl pokračovat. Pak už jed o desetitisíce.
Mě naskočily 3 za jeden den. Ato mě položilo. Provize sice jako luxusní dovolená. Ale riskovat další desetitisíce…
Velká životní chyba a ztráta peněz..
Je to podvod i když to vypadá dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar481 teď jsem na něčem podobným La Redoute, a dostal jsem 4 balíček poslední úkol 38 a to mě položilo a nevím co dal no, utopil jsem v tom hlupák dost peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Perasperaadastra klikl jsem to taky přes tohle ale stránka La Redoute.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spartoo
@kar481 souhlasím, s tím rozdílem, ze ja z toho vycouvala, ve chvili, kdy jsem mela platit 1.penize z vlastni kapsy! coz mne zarazilo, protoze privydelek ma vydelavat a ne naopak. Kazdopadne dekuji za prispevek, potvrdil me podezreni, a proto se pripojuji k varovani, jedna se o phishing a celkove podvod ve vsech smerech a klamani zakazniku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
le redoute
@kar481 jojo já tam měl ale už -7230usdt takže žádná sranda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr98 píše: Více
já měl doplatit cca 4000,– a na účtu 7000,– krásná odměna, jen kdyby to nebyl podvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spartoo
Tento program je zajímavý, myslím že určitě by bylo lepší podat hromadnou žalobu. Také jsem přišla o peníze sice né o moc, ale pokud vím tak nad 10 tis je trestní čin. Nebo podat návrh k soudu o tento podvod s opravdovou Firmou Spartoo by podvodníci dostali co proto. Člověk se za tím musí pídit jinak tato firma bude pošpiňovat firmu Spartto a také okrádat né maléma částkami občané. Mě dokonce poslali peníze na účet fakt to vypadalo slibně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie738 já 2× vybral, ale bylo La Redoute francouzsky obchod jakoby. Přes stejný odkaz ale jak vy, který už neexistuje. Já tam nechal sakra dost peněz, ale s tím se nic nenadela i když bude hromadná.. spis ty peníze vidím zmrazeny, dokud nedám to co chybí u 38 úkolu 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže podle zákona musíte mít zkušebku oni jako firma namluvili 7 dní a pokud se zmrazí objednávka tak se musí do určité doby stornovat a měli by vyplatit to co jste naposledy vložil. A podobně myslím že je lhůta 30 dnů. Pokud tak neučiní musíte mít doklad kolik jste vložil kolik vám poslali a kolik jste zase poslali je to vše co máte já mám fotek dost takže i přes aplikaci Bybit ta musí být registrovaná obchodním rejstříku takže při hromadné žalobě na soud to potom jde přes právníky a podobně. No a pak se zapojuje do toho i poškozené firmy. Já jsem nepřesáhla 10 tis a myslím že by se takovou částkou nikdo nezabýval ani PČR, Nikdy by mě nenapadlo že podvodníci posílají peníze..Částka by měla být na zabývání přes Sto- tisíc výš a mělo by náš být minimálně 5 a víš..Pokud by se jednalo o cizince řeší to cizinecká PČR a soud, ale tím se zase zabývají Právníci ty z toho nejvíc těží. Prostě mají svoje prográmátoři a ty je fakt najdou i kdyby měli vše vymazané. Tak snad se najde pár lidí které okrádají je dost možné že zaměňují název. Kolik jste vložil celkově. Já poprvé 71 eur, a potom 380 eur. Potom chtěli po mě přes 1000 eur a já jim to zarazila. Jenže oni mě poslali 180 eur potom než jsem poslala 380 eur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie738 já byl hlupák a docela dost tomu věřil, chtěli nejdřív první balíček 10k
Pak druhy balíček 30k to jsem ještě řekl zkusím to, ale potom přišel 3 balíček a to bylo 80k a zbývaly poslední 3 úkoly a říkali mi, že max jsou 3 balíčky za den, že nikdo neměl 4 a u posledního úkolu skočil balíček a to 4!! Že musím 180k doplatit, což už je neprijatelny. a udělali to dobře jako poslední úkol. A furt ze pak vyberes, vem si půjčku atd..😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je ještě bohužel málo, na žalobu ale docela jste mě překvapil já poprvé zaplatila 1800 kč a pak jsem na účet vybrala 4 tis za provize už jsem přemýšlela že skončím ale to víte nikdy by mě nenapadlo že podvodníci posílají peníze. Druhý den už jsem měla balík za 8 tis tak jsem poslala a jela dál provize jsem měla už 15 tis no a co čert nechtěl bouchli mě balík za 30 tis tak to jsem řekla stop a jak píšete vemte si půjčku jestli mám kamarádi a podobně když to zaplatím že dostanu 2600 euro to je 65 tis už mě to bylo divné. Takže jsem přišla necelých 7 tis. Tohle není hloupost ale už je vidět čeho jsou někteří podvodníci schopný, tohle spíš dělá nějaká sekta sám člověk by to nedokázal. Chtělo by to sehnat více lidí co tahle sekta oškubala. Vám také posílala finance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit