Plat zubní instrumentářka

Anonymní
20.2.24 10:46

Plat zubní instrumentářka

Ahojky :D
Mám takový dotaz.
Chci si udělat kurz na zubní instrumentářku..
A zajímalo by mě, jestli tady mám nějakou sestřičku, co by mi řekla jaký je za to plat a baví vás ta práce?? :lol:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.24 11:32
@Anonymní píše:
Ahojky :D
Mám takový dotaz.
Chci si udělat kurz na zubní instrumentářku..
A zajímalo by mě, jestli tady mám nějakou sestřičku, co by mi řekla jaký je za to plat a baví vás ta práce?? :lol:
Děkuji

Práce mě baví, mam kolem 55 tis. čistého Jsem na soukromé klinice.

• Citovat
  • Upravit
38
20.2.24 11:42

Ahoj,
mám dvě kamarádky a sestřenici, které na těchto pozicích pracovali a nebo pracují.
Kamarádka 1

• Po známosti se dostala na pozici ve vyhlášené klinice i bez kurzu jen se zdravotnickou školou - zaučili si ji. Práce je podle ní stereotyp, ale platové podmínky i pracovní doba jí vyhovují. Má cca okolo 30.tis čistého a nadstandartní volno, pokud chce může si nadpracovat přesčasy a mají různé benefity.

Sestřenice

• Pracovala ve stejném městě jako kamarádka A, platové ohodnocení měla nízké, žádné volno navíc ani benefity, stěžovala si i na neproplacené hodiny kdy chodila na 7 aby připravila ordinaci. Celkově si nesedla s doktorem a nebyla spokojená takže odešla.

Kamarádka 2

• Absolvovala kurz protože to od ní zaměstnavatel vyžadoval - nemá maturitu jen vyučení, platově by si přála víc (25 tis. čistého). Práce v hezké klinice na Moravě, taky bohužel dělá přesčasy které nemá proplacené.

Všechny pracují v menších městech na Moravě.
Hodně záleží na klinice, zkusila bych si vyjednat podmínky skrz přesčasy a přípravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
20.2.24 14:06
@Anonymní píše:
Práce mě baví, mam kolem 55 tis. čistého Jsem na soukromé klinice.

Tak ještě tu o Karkulce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.24 14:58
@medvidka píše:
Tak ještě tu o Karkulce…

Výplatní pásku ti sem dávat nebudu. Nevěříš, nevěř. Ale věř, že jsou kliniky, které si svých zaměstnanců váží a dokáží je ohodnotit.

• Citovat
  • Upravit
605
22.2.24 06:30

Dělám v podobném oboru, takže mám kolem lidi, kteří dělají na téhle pozici.
Platy jsou rozdílné, v soukromé pražské klinice budeš mít jiné peníze než v ordinaci někde v Krnově. I v rámci měst se to liší. Každopádně platové rozmezí někde mezi 24-40 čistého. Bohužel se často stává, že se člověk zakope s přesčasy, nikdy neví kdy bude muset zůstat déle v práci. Sestra u zubaře je hromosvod pro naštvané pacienty i zubaře samotné. Taky se v té práci člověk nikam neposouvá, takže žádný velký kariérní ani finanční progres.
Ovšem pokud nemáš dobré vzdělání, nevíš co by jsi mohla jiného dělat a chceš mít práci v hezkém teplém prostředí, kde se úplně nepredres, tak je to dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat