Spartoo - brigáda
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucie738 málo ještě? 120000,– mě už to přijde dost no. To buďte rada za 7000 jen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie738 dost hlavně mně chyběli 3 úkoly a měl 3 balíček už a slibovali, že 4 není no🫣 a 38 úkol posledni tedy vidina že výberu peníze a bum padl 4 balíček na 7700usdt abych dorovnal, což už riskovat nebudu, i tak jsme to pokazil dost!
Takže rada pro všechny, kdo to chce zkusit. Nemít hodně peněz na začátek jen minimum 100usdt ať se nedostaneš na takovou částku jak já. Nejlépe vůbec nezkoušet, nebo vybrat to co vám daji hned první, druhy den. A skončit!!!
Pak se z toho už nedá dostat a mít v tom 300 000 fakt nechcete..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a poslali vám něco na ûčet než jste začal?
Kolik dní jste tohle dělal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@v896 je to děs, muže vás uklidnit, že je větší hlupák a to jsem já a poslední úkol 160tis a 120tis v čudu🫣 🫣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@v896 to nevím pravé, já se smířil ze jsem bez peněz, bylo by fajn kdyby se vyřešilo, ale nevěřím tomu moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr98 je to jasny podvod a ty premyslis, ze nepujdes na policii? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice no ono jako říct na policii, že si dělal přes nějakou stránku Fake recenze, taky není úplně dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr98 píše: Více
Ja ten podvod asi nechapu. Ty sis musel neco objednavat za nekolik tisic, abys o tom psal recenze? Oni slibovali, ze ti ty objednavky proplati a k tomu pridaji provizi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice teď vás nechápu, vy jste viděla jak to funguje nebo ne? Nebo vůbec nevíte o co se jedna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit