Spartoo - brigáda
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@malákráličice tak to se blbě vysvětluje a hlavně asi mi k tomu nemáte moc co pomoc, ale i tak děkuji.
Já tady psal jen, aby ostatní lidi věděli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr98 dnes 3 hodiny na policii, vše sepsáno, určitě zajděte také
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážení dobrý den, může vědět, kdo podal trestní oznámení na www.spartoov.com? Rád bych se přidal, protože mě tam zůstalo spoustu peněz a nechtějí je vyplatit. Zablokovali mně heslo pro odeslání peněz. Pokud Vám můžu požádat o číslo jednací tr. o, a nebo klidně Vám dám email. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jste ještě nikdo nepodal trestní oznámení a chcete podat, můžete se připojit a napsat mně. Děkuji
Edit admin: smazán e-mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trestní oznámení podáno
Vážení, pokud byste se chtěli někdo z Vás přidat k podání trestního oznámení, stačí zajít na PLČR a říct jim, že se chcete přidat k tr. o. číslo jednací KRPZ- 60986-1/TČ-2024-150581. Podle tohoto čísla jednacího jsem 31.5.2024 podal tr. o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedná se o podání tr. o. na platformu SPARTOOV. Blokují mně velké peníze a očividně jsem o ně přišel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pokračujete
Hezký den, mě také obrali tito podvodníci, dostal jste z nich někdo peníze zpět? Mě obrali o 70 000 Kč, připojila bych se k oznámení jestli to už neuzavřeli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Perasperaadastra
To máme podobný já mezitím narazil na podobný stránky a odkaz a vybral první výdělek a nereaguji, takže aspoň takhle přes sebe a přítelkyni jsem vzal zpět 5000,– není to moc ale aspoň něco. Jinak nepočítám ze by policie vyřešila, je toho tolik a tolik lidi a pokaždé jiná stránka a název, furt mění odkazy, aby se nikdo cizi nepřipojil, že proste se přišlo o peníze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SPARTOOV tresni oznameni
Kdo chce na SPARTOOV podat trestní oznámení, zajděte na kriminálka kdekoliv a řekněte, že se chcete připojit k tr. o. číslo jednací KRPZ- 60986-1/TČ-2024-150581. Není to ještě uzavřené. Pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elnet68 A řekli Vám k tomu něco, jestli je vůbec pravděpodobné, že se svých peněz dočkáme? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SPARTOO Tr.o.
Bohužel neřekli. Je 1% naděje, ze sve penize ja nebo Vy ziskate zpet. Ale i za to stojí podat Trestní. o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elnet68 tak to je jak trefit sportku🤦🏻♂️ ale tak třeba se to vyřeší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja taky a mam posledni ukol za 48 tacu uz sem tam vlozola 20 ale. E im vybraly jste tato platforma totiz nepatri k o chodu spartoo ptala sem se na prodejne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja taky a mam posledni ukol za 48 tacu uz sem tam vlozola 20 ale. E im vybraly jste tato platforma totiz nepatri k o chodu spartoo ptala sem se na prodejne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to toto ja tmu nemuzu uverit tak orijemna slecna div sem si ji neoblibyla a ona je podvodnice mam na ni i cislo telefonu take jste zacinalyy na jeji strance platforme pro moznych 25 procent ze zisku z jejiho ictu takze to dokoncim a oni mi nedovoli to vybrat?? To je sila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit