Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ja tam byla minuly mesic,, na prvni navsteve,, tento bych mela jit 12dc.. ![]()
@katkalaila takže pouze na konzultaci? A kdy chcete podstoupit ivf?
@Andrejka13 my tam chodili pred cca 6 lety.. podstoupila ivf resp. nebylo co zavadet vsechny emrya odesla.. pak se nam podarilo 2× prirozene a ted by jsme radi jeste 1
, minuly mesic jsme tam sli na konzultaci, odber krve spermiogram, a jelikoz jsem mela tesne pred ovulaci dostala jsem ovitrelle,, takze cekam jak to dopadne
ale spis pocitam s objednanim toho 12dc a pak budeme resit dalsi ivf
Ahoj, pokusím se oživit diskuzi, tak jak jste u Apolináře dopadly?
Má první návštěva v září a první IUI před 10dny. Ale vesměs lékař, kterého jsem měla při poslední kontrole mi sdělil, že to stejně nevyjde s našimi výsledky a pochybuje, že tak malá děloha udrží plod. ![]()
Snad jste dopadly lépe ![]()
@Asky ahoj me ceka ve ctvrtek pruchodnost vejcovodu.. nechapu proc kdyz u nich zadonim o dalsi ivf.. ale budiz… uvidime jak dopadnu a pikid se nerozhoupou tak pujdu o Car dal ![]()
@Asky měli jsme ho podstoupit, ale při čekání na MS jsem zjistila, ze jsem těhotná, tak z toho nakonec sešlo (léky na stimulaci mám pořád doma) Jinak jsem tam byla spokojená, chodili jsme k prof. Masatovi, odborník na svém místě.
@katkalaila zajímavý
lékaři většinou začínají průchodnost.. Teď mě napadá zda nechtějí zkontrolovat zda tam není zánět… Když mě dělali laparku, tak kvůli případnému zánětu vejcovodů.. Kdy by špatné vejcovody šli ven.. Aby to neznicilo plod po umělém oplodnění.
ale to by asi vysvětlili
jinak mě nenapadá, proč ten krok zpět ![]()
@Andrejka13 tak to gratuluji, tohle je asi nejšťastnější snažení
nám se střídají lékaři ale i tak, ani jeden nám neřekl dobré zprávy.
ale na personál si stěžovat nemůžu.. ![]()
@Asky ahojky.. ja mam jen jeden vejcovod po vcerejsi pruchodnosti je levy ok.. mi to malem vystrelilo rameno na mesic
ale i tak jsme se domluvili na ivf. v lednu mam dorazit ![]()
@Asky děkuji, byla jsem šťastná, protože brát hormony by pro mě bylo riskantní. Jinak můžeš se vždy objednat ke stejnému doktorovi..my k jinému nešli..držím moc palce!
@katkalaila já taky, jeden mi jaksi nevyrostl
mám jen pravý.
je hezké vidět jak to bereš s humorem.
já se bojím všech těch zákroků ![]()
@Andrejka13 děkuji.. Braní hormonů bych srovnala k X měsíční jízdě na horské dráze
asi časem uvidím, zda bych byla jen u jednoho lékaře, v mém případě potřebuji povzbuzení při snažení, jinak jsem z toho nešťastná. Tak uvidíme, který bude pro nás nejlepší ![]()
@Asky ja o nej prisla pri mimodeloznim,, hele nemysly si ja jsem vzdy total podelana.. ale nakonec zjistim, ze strach bych horsi nez samotny zakrok
![]()
ted se upinam k lednu,, tak snad mi to rychle utece
@katkalaila to mě mrzí, ale neboj budou vánoce to uteče
ale musím říct, že mě i týden přijde jak měsíc
mě dnes dorazila ms po IUI. Tak uvidíme co mi doporučí. Ve všech papírech mám doporučené icsi. Tak snad bychom taky k novému roku mohli jít na to ivf. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, čeká mě zřejmě první IVF. Zítra jdu na konzultaci, ale všechna vyšetření uz máme za sebou, tak nám asi nic nebrání. Mám po par potratech a tento rok se nezadarilo vůbec. Je tu někdo, kdo se také chystá k apolinari tento měsíc? A.