Chystá se někdo tento měsíc do CAR u Apolinare?

Anonymní
1.10.19 16:02

Chystá se někdo tento měsíc do CAR u Apolinare?

Ahoj holky, čeká mě zřejmě první IVF. Zítra jdu na konzultaci, ale všechna vyšetření uz máme za sebou, tak nám asi nic nebrání. Mám po par potratech a tento rok se nezadarilo vůbec. Je tu někdo, kdo se také chystá k apolinari tento měsíc? A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14927
1.10.19 16:34

Ahoj ja tam byla minuly mesic,, na prvni navsteve,, tento bych mela jit 12dc.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
1.10.19 16:51

@katkalaila takže pouze na konzultaci? A kdy chcete podstoupit ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.19 16:54

@Andrejka13 my tam chodili pred cca 6 lety.. podstoupila ivf resp. nebylo co zavadet vsechny emrya odesla.. pak se nam podarilo 2× prirozene a ted by jsme radi jeste 1 :D, minuly mesic jsme tam sli na konzultaci, odber krve spermiogram, a jelikoz jsem mela tesne pred ovulaci dostala jsem ovitrelle,, takze cekam jak to dopadne :think: :D :D ale spis pocitam s objednanim toho 12dc a pak budeme resit dalsi ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.11.19 02:27

Ahoj, pokusím se oživit diskuzi, tak jak jste u Apolináře dopadly?
Má první návštěva v září a první IUI před 10dny. Ale vesměs lékař, kterého jsem měla při poslední kontrole mi sdělil, že to stejně nevyjde s našimi výsledky a pochybuje, že tak malá děloha udrží plod. 8o
Snad jste dopadly lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.19 07:40

@Asky ahoj me ceka ve ctvrtek pruchodnost vejcovodu.. nechapu proc kdyz u nich zadonim o dalsi ivf.. ale budiz… uvidime jak dopadnu a pikid se nerozhoupou tak pujdu o Car dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
5.11.19 07:47

@Asky měli jsme ho podstoupit, ale při čekání na MS jsem zjistila, ze jsem těhotná, tak z toho nakonec sešlo (léky na stimulaci mám pořád doma) Jinak jsem tam byla spokojená, chodili jsme k prof. Masatovi, odborník na svém místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.11.19 22:12

@katkalaila zajímavý :D lékaři většinou začínají průchodnost.. Teď mě napadá zda nechtějí zkontrolovat zda tam není zánět… Když mě dělali laparku, tak kvůli případnému zánětu vejcovodů.. Kdy by špatné vejcovody šli ven.. Aby to neznicilo plod po umělém oplodnění. :think: ale to by asi vysvětlili :kytka: jinak mě nenapadá, proč ten krok zpět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.11.19 22:16

@Andrejka13 tak to gratuluji, tohle je asi nejšťastnější snažení :srdce: nám se střídají lékaři ale i tak, ani jeden nám neřekl dobré zprávy. :oops: ale na personál si stěžovat nemůžu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.11.19 09:09

@Asky ahojky.. ja mam jen jeden vejcovod po vcerejsi pruchodnosti je levy ok.. mi to malem vystrelilo rameno na mesic :lol: :lol: ale i tak jsme se domluvili na ivf. v lednu mam dorazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
8.11.19 09:42

@Asky děkuji, byla jsem šťastná, protože brát hormony by pro mě bylo riskantní. Jinak můžeš se vždy objednat ke stejnému doktorovi..my k jinému nešli..držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.11.19 10:35

@katkalaila já taky, jeden mi jaksi nevyrostl :roll: mám jen pravý. :lol: je hezké vidět jak to bereš s humorem. :P já se bojím všech těch zákroků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.11.19 10:39

@Andrejka13 děkuji.. Braní hormonů bych srovnala k X měsíční jízdě na horské dráze :D asi časem uvidím, zda bych byla jen u jednoho lékaře, v mém případě potřebuji povzbuzení při snažení, jinak jsem z toho nešťastná. Tak uvidíme, který bude pro nás nejlepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.11.19 12:13

@Asky ja o nej prisla pri mimodeloznim,, hele nemysly si ja jsem vzdy total podelana.. ale nakonec zjistim, ze strach bych horsi nez samotny zakrok :lol: :lol:
ted se upinam k lednu,, tak snad mi to rychle utece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.11.19 18:16

@katkalaila to mě mrzí, ale neboj budou vánoce to uteče :srdce: ale musím říct, že mě i týden přijde jak měsíc :lol: mě dnes dorazila ms po IUI. Tak uvidíme co mi doporučí. Ve všech papírech mám doporučené icsi. Tak snad bychom taky k novému roku mohli jít na to ivf. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.