Chystám se do CARU

37
6.6.11 16:07

Chystám se do CARU

Ahoj holky, čtu tady rozjeté diskuse, už jsme se hodně dozvěděla,něco mě vystrašilo, něco uklidnilo. Asi za měsíc se chystám zavolat do CARU v Olomouci - stále váhám do kterého. Nejraději bych hned,ale máme tenhle měsíc docela rozlítaný, moc nejsme doma a někde jsem četla, že je to časově náročné,tak je to asi zbytečné a bude lepší počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
6.6.11 16:26

Tak na tohle jsem si už jednou volala, konkrétně do Fertimedu, a ptala se, jak dlouho předem zavolat a bylo mi řečeno, že do týdne mě objednají. Až potom jsem ale četla diskuse a začla váhat jestli Fertimed nebo Reprofit.Ještě jsem se chtěla zeptat, kdy je nejlepší se objednat vzhledem k menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.6.11 16:31

Objednej se na půlku cyklu, dr. se rovnou mrkne, jestli se něco chystá k ovulaci. Takže nejlépe jak dostaneš MS, spočítej si cca 10 DC a na ten se zkus objednat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
6.6.11 16:40

Mna objednali až po 3 týždnoch, do fertimedu ale v Polanke. O týžden idem na konzultáciu a vobec neviem ako to bude prebiehat :nevim: . O IVF ešte neuvažujem, skor by som chcela nejake komplexnejšie vyšetrenia a hydrolaparoskopiu. Ovuláciu nemám a dufám, že by mi to pomohlo. Uvidíme aké budú prvé dojmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.6.11 22:39

Já na laparoskopii už byla,tam se ukázalo vše v pořádku,tak aspoň něco dobrý. Ale ovulaci nemám, tak snad pod práškama mít budu a přítel nemá nic moc spermiogram, takže nám doporučili ivf. Akorát musím počkat na příští měsíc, tento měsíc se přes týdne doma nějak míjíme a nebylo by tam ani kdy zajet. Ale stejně pořád váhám kam. I když ono to bude asi o zkušenosti a všude to bude podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.