Chystáte se někdo rodit ve vinohradské porodnici?

29
5.3.14 11:24

Chystáte se někdo rodit ve Vinohradské?

Ahoj holky, chystáte se některá rodit ve Vinohradké nemocnici? Máte zkušenosti? Já už jsem se tam registovala a termín mám koncem srpna :kytka: Před sedmi lety jsem tam byla na operaci a všichni byli celkem fajn, tak jsem si říkala, že tam i porodim :) protože v Krči malujou sál a do podolí se mi tlačit nechce. Navíc ve Vin mají zrekonstruované pokoje a teď to tam vypadá příjemněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
5.3.14 11:36

Já tam rodila teď v listopadu, záleží na tom, co od toho čekáš, já měla poměrně vysoké nároky, takže se mi tam moc nelíbilo… No, svou zkušenost jsem popsala v recenzích na porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.3.14 11:57

Přesně tak, záleží na tom, jak jsi náročná… Já rodila první v Litoměřicích a teď v únoru ve Vinohradské a zklamalo mě tam teda všechno kromě jídla, to bylo srovnatelné. A to jsem měla nadstandard… Rodila jsem v neděli v noci a chytla jsem mlaďoučkou porodní asistentku, krom toho, že byla nepříjemná a vyšetřovala mě s prstýnkem na ruce (žádná slast), tak teda nedokázala poznat, jak moc jsem otevřená, doktorka si chodila mezi kontrakcemi zakouřit, takže sál pak smrděl jak třetí cenová… za mě teda už Vinohrady neee. Sestřičky a doktoři na šestinedělí asi tak jako všude - záleží, na koho natrefíš, já už se podruhé u hloupých řečí nehroutila :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
5.3.14 12:18

Když jsem se ptala svého gynekologa, kterou porodku v Praze vybrat, řekl, že kromě Vinohrad kteroukoli, že ostatní jsou stejně dobré… Navíc kamarádka studovala na 3. Lékařské fak. (na Vinohradech) a ta říkala to samé. Oni tam mají např. špičkovou onkogynekologii, řeší velice složité případy a když jdou k porodu, jsou naštvaní, co ženské vyvádí, když „jenom“ rodí… Osobně to tam neznám, rodila tam jen 1 kamarádka, která měla domluveného porodníka a i tak šla podruhé už jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.3.14 12:28

@Levandule121 Tak ke mně se chovali normálně slušně, rozhodně jsem neměla pocit, že bych jim byla na obtíž, vražedně se na mě doktorka zatvářila jen jednou, když jsem hulákala, hekala a fňukala na chodbě, nemohla pořádně dojít do vyšetřovny a na dotaz doktorky „máte bolesti“ jsem zařvala „ty vole, co myslíte?!“ :lol:, ale jinak byli v pohodě. Občas měli kecy, ale já na tohle nejsem nijak útlocitná, tak mi to asi vadilo ze všeho nejméně :think:
A někteří lidé tam byli dokonce i milí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
5.3.14 12:37

@Fjodorka :mrgreen: Dokonce i milí… :mrgreen:

Jinak jak jsem psala, sama zkušenost nemám. Píši jen co jsem slyšela. Nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.3.14 12:40

https://www.emimino.cz/…e-vinohrady/

Tady jsou zkušenosti, já to tam psala docela čerstvě, teď už bych si tolik věcí nevybavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.3.14 12:45

Teď tam čtu nové zkušenosti a koukám jako puk, na mě se všichni usmívali a byli ochotní (ale je fakt, že já se na ně také usmívala, už v poradně mi doktorka říkala, že je milé vidět někoho s úsměvem) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.3.14 13:15

Tak to jste mě teda moc nepotěšily :( takže teď mi nezbývá než nasbírat informace :) a věřit, že narazim na příjemný lidičky :kytka: jinak ohledně podolí a apolináře jsem taky slyšela, že byli dost nepříjemný a děti měly třeba i modřiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
5.3.14 14:22

Rodila jsem na Vinohradech pred tremi lety a byla jsem moc spokojena. Vsichni byli moc mili a prostredi take pekne a prijemne. Takze za me urcite doporucuji.

• Citovat
  • Upravit
869
5.3.14 14:36

Ja na Vinohradech rodila pred 5 lety a ted pred mesicem a muzu doporucit. Vsichni mili a pripadala jsem si tam skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
23.6.14 20:46

Ahojky…no uvažuji nad tím že zvolím Vinohradskou…mám to nejblíž… recenze nejsou špatný..puvodně jsem chtěla Apolináře…ale Vinohradskou mám blíže…tak fakt ted nevím… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.6.14 20:49

@Karmeliona se desis dle dnešního rozsudku o spackanem porodu vid :,(
Já mohu doporučit, mám ji taky blízko a porod v pohodě byl i násl. péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
23.6.14 20:52

Ja tam rodila pred 3mi lety a naprosta spokojenost, byl to muj 4porod a jsem narocna. Ale na,,blbce,, se da narazit vsude. Mam zkusenost s Londynskou, Podoli, Apolinar a nejlepsi byla Vinohradska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
23.6.14 20:55

Ahoj…no viděla jsem to v televizi…pravda… Ale pozitivní zkušenosti mě nějak utvrzují že proč ne Vinohradská…ještě mám 4 týdny do registrace čas na rozmyšlenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková