Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AnastazieB samozrejme, mohlo. Ale precitala som si hlúposti ohľadom rettovho syndrómu (takéto info mi nerobia žiaľ dobre), tak ma zaujima len či to robia aj iné detičky v tomto veku, keďže v okoli nemám.
@Anonymní píše:
@AnastazieB samozrejme, mohlo. Ale precitala som si hlúposti ohľadom rettovho syndrómu (takéto info mi nerobia žiaľ dobre), tak ma zaujima len či to robia aj iné detičky v tomto veku, keďže v okoli nemám.
Tady je odpoved na tvou otazku. Mas to v hlave, dite je ok.
@Eowyn01 o mojej hlave viem, riešim to, len ma takéto úzkosti občas prepadnú, napriek liečbe. A potom hľadám odpovede a dočítam sa všeličo, najmä to, čo nechcem. ![]()
Ahoj, moje to dělá taky, snad to je ok, občas mně to nervuje
@BigZ už som aj zabudla na tuto tému 🙈 každopádne potom som si všímala aj iné deti na plávani alebo babybalance a robili to tiež. Neskor to u našej prestalo. Asi je to normálne, aj dospeli keď si chytáme ruky, najmä keď nevieme čo s nimi.
Dobrý deň, je prosím normálne, že si 11 mesačne dieta počas dňa spoji/ chytí ručičky, niekedy dlaň prstami druhej ruky, inokedy sa chytí za prsty? Niekedy si potom dá palec do ústočiek, niekedy nie.
Robili to aj vaše detičky?