Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to humus, ale nevidím jediný důvod proč Ty by ses do toho měla montovat
. Švagrová je nesvéprávná?
Utira tak tvoje deti? Pokud ne, tak se do toho nemontuj.
@Anonymní píše:
Pardon za anonymitu,
můj problém se týká tchyně a nevím, jestli sem chodí nebo ne, protože ona je na spoustu diskuznich fórech.Mám trochu problém. Partner má sestru a ta má dvě malé děti. Každou sobotu k tchýni chodíme na oběd a téměř každou sobotu jsem si stačila všimnout, že tchyně utírá dětem pusu kapesníkem, který předtím nasliní. Já to zažila asi před 20 lety u babičky, myslela jsem, že tenhle trend už je tabu a mně z toho není moc dobře
Ale nejdřív jsem se chtěla zeptat, je vhodné si o tom s ni zkusit promluvit? Nebo myslíte, že je to normální? Děláte to taky nebo někdo z rodiny? Nerada bych se nějak ztrapnila nebo se jí dotkla, já v tom vidim spoustu bakterií a přijde mi to nehygienické, premyslim, že ji na to upozorním, děti mají i dost kyselé obličeje, což jí asi moc netrápí.
@Anonymní píše:
Pardon za anonymitu,
můj problém se týká tchyně a nevím, jestli sem chodí nebo ne, protože ona je na spoustu diskuznich fórech.Mám trochu problém. Partner má sestru a ta má dvě malé děti. Každou sobotu k tchýni chodíme na oběd a téměř každou sobotu jsem si stačila všimnout, že tchyně utírá dětem pusu kapesníkem, který předtím nasliní. Já to zažila asi před 20 lety u babičky, myslela jsem, že tenhle trend už je tabu a mně z toho není moc dobře
Ale nejdřív jsem se chtěla zeptat, je vhodné si o tom s ni zkusit promluvit? Nebo myslíte, že je to normální? Děláte to taky nebo někdo z rodiny? Nerada bych se nějak ztrapnila nebo se jí dotkla, já v tom vidim spoustu bakterií a přijde mi to nehygienické, premyslim, že ji na to upozorním, děti mají i dost kyselé obličeje, což jí asi moc netrápí.
@prokr Protože se právě bojím, že to bude dělat i mým dětem, až je bude o víkendu mít na hlídání, tak bych tomu docela chtěla předejít, tuplem protože ona je silný kuřák ![]()
Teď si představte, kdyby to slinění dělala partnerovi tazatelky
![]()
@Ploskutáček píše:
Teď si představte, kdyby to slinění dělala partnerovi tazatelky![]()
![]()
Tvl jsem si teď predstavila tu svoji a 40 letyho manzela a navalilo se mi ![]()
Tohle jsem nesnášela jako dítě a před narozením dcery jsem to ostré řekla. Nebude se to dělat! Od toho jsou vlhčený ubrousky. Ať si olizuje dědu! ![]()
@Ploskutáček píše:
Teď si představte, kdyby to slinění dělala partnerovi tazatelky![]()
![]()
To bych asi prezila spis, kdyby si tchyně oslintala svoje dítě, než ty moje ![]()
@hospodki píše:hele jestli to neřeší matka děti tak to nech. Kdyby chtěla oslintavat moje tak to zatrhnu. A co si myslím? Slovy me 1,5r dcery ‘ble ble’
já to na svoje dítě použila jen jednou jedinkrát fakt ve velké krizi. A teda radši upatlane dítě, nebo je vezmu lepším vlhcakem když není voda
Ja jim v nouzi nejvyssi reknu, at samy plivnou do toho kapesniku. Ale to jde az tak od toho 1,5 roku. Od jineho cloveka je to ![]()
@Ploskutáček fuj, nestrašte mě, to už bych mu pusu nedala
, není mi ani moc příjemný, že vždycky při odchodu mu dává pusu na rty, hlavně když v ruce drží cigáro, ale asi porad lepší než tohle ![]()
Normálně bych řekla "fuj, babi, čím jim tu pusu utíráte/utíráš? ". To nejde? Bylo by to bezprostředně hned prostě. Než si ji brát stranou a promlouvat jí do duše. ![]()
@Anonymní píše:
@Ploskutáček fuj, nestrašte mě, to už bych mu pusu nedala, není mi ani moc příjemný, že vždycky při odchodu mu dává pusu na rty, hlavně když v ruce drží cigáro, ale asi porad lepší než tohle
Jaj! ![]()
Ježíš, to mi dělala mamka, když jsem byla malá
fuj… No ale ty buď ticho… Nic ti do toho není. Jestli se ti z toho dělá zle, tak se otoč a nekoukej na to ![]()
Pardon za anonymitu,
můj problém se týká tchyně a nevím, jestli sem chodí nebo ne, protože ona je na spoustu diskuznich fórech.
Mám trochu problém. Partner má sestru a ta má dvě malé děti. Každou sobotu k tchýni chodíme na oběd a téměř každou sobotu jsem si stačila všimnout, že tchyně utírá dětem pusu kapesníkem, který předtím nasliní. Já to zažila asi před 20 lety u babičky, myslela jsem, že tenhle trend už je tabu a mně z toho není moc dobře
, já v tom vidim spoustu bakterií a přijde mi to nehygienické, premyslim, že ji na to upozorním, děti mají i dost kyselé obličeje, což jí asi moc netrápí.
Ale nejdřív jsem se chtěla zeptat, je vhodné si o tom s ni zkusit promluvit? Nebo myslíte, že je to normální? Děláte to taky nebo někdo z rodiny? Nerada bych se nějak ztrapnila nebo se jí dotkla