Chytne mi melír?

90
20.8.12 14:42

Chytne mi melír?

Mamky prosím o radu - pokud si obarvím vlasy, na hněho a potom bych na to chtěla udělat blond melír - přez čepici, melír = peroxid + prášek, chytne to? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9219
20.8.12 14:45

@Hani84 a hneda jaka? myslim odstin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.12 14:47

Já myslím, že by mohlo, ale nevim, jestli bys to měla dělat hned za sebou :( mohlo by ti to taky dost zníčit vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.8.12 14:50

A nebylo by jednodušší nechat udělat melír a ostatní vlasy zároveň nabarvit (dělá to kadeřnice, sama bys to asi nezvládla), záleží, kolik do toho chceš investovat…
Já si "tuhle proceduru " dopřeju tak 1× ročně, je to vždy fajn změna (ikdyž posledně jsem vč. stříhání platila 800kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
20.8.12 14:51

Když to bude hodně tmavá hnědá, půjde pak hůř zase stahovat do blond. taky záleží jaký bude mezi barvením časový rozestup. každopádně bych asi nečekala, že bude melír úplně blond.

to by ti měla kadeřnice poradit a ona sama by měla vědět jak toho nejlépe docílit ke spokojenosti zákaznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.8.12 14:53

Ja jsem kadernice poradim ale potrebuju vedet jaky hnedy odstin mas… a jak dlouhe mas vlasy:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.8.12 14:55

Je to středně hnědá. U kadeřnice jsem byla před 3 měs. a vlasy už mám hrozne, barva žádna. A jak píše Danik, platila jsem 850kč, na mateřskou dost zátěž. Vlasy mám zdrave pevné, takže o poškození se snad ani tak nebojím, jen nevím když bych na to zkusila ty melíry přeba druhy den, jestli chytnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.8.12 14:59

Tak oprava, je to garnier, opálová mahagonová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.8.12 15:00

@Hani84, mě teď ještě napadlo, co mi říkala moje kadeřnice… když tak svítí slunce, je zbytečné si barvit vlasy, sluníčko vše vytáhne.
Já si je barvila na začátku července (šla jsem na důležitý pohovor, bohužel nedopadl, taky jsem na mateřské) a je pravda, že už po 2-3 týdnech byly vlasy opět vyšisované, bez „šťávy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.8.12 15:00
A vlasy mám krátké.
@Sarisek1 píše:
Ja jsem kadernice poradim ale potrebuju vedet jaky hnedy odstin mas… a jak dlouhe mas vlasy:??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.8.12 15:01

A to si to budes delat pres cepici? pres alobal asi sama ne, ze? a peroxid mas jaky procentni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.8.12 15:02
Jj, je to děs, vidět to v zrcadle…:-(
@danik píše:
@Hani84, mě teď ještě napadlo, co mi říkala moje kadeřnice… když tak svítí slunce, je zbytečné si barvit vlasy, sluníčko vše vytáhne.
Já si je barvila na začátku července (šla jsem na důležitý pohovor, bohužel nedopadl, taky jsem na mateřské) a je pravda, že už po 2-3 týdnech byly vlasy opět vyšisované, bez „šťávy“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.8.12 15:04

Jenže přez ten alobal si to sama neudělám a přes čepici ano. A přez tu čepici pořídím hezké slabé melíry. Peroxid 12% krémovy a melír klasický pytlíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.8.12 15:06

J8 bych to taky udělala přes alobal, aspon nemusíš některý vlasy barvit a pak je hned odbarvovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.8.12 15:49

Jako sama kdyz si bude delat po cele hlave bili meliry pres alobal tak to tedy nevim to se ji tak akorad slije dotoho bych sama nesla, jeste si oddelovat praminky a vyhackovavat no nevim!! 12procentni to si myslim, ze by slezt mohlo, casto pretirej jednou nestaci a kdyztak to zahrej, ale hlidej to, aby jsi je 12ckou nespalila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí