chytra houba a plisen v byte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35320
19.5.06 15:39

chytra houba a plisen v byte

Ahoj,
potrebovala bych poradit, kde se da sehnat chytra houba na plisen v byte. Zajima me, jak se tenhle pripravek jmenuje, kolik zhruba stoji a jake s nim mate zkusenosti. Potrebuju cosi, co zabere zhruba do mesice, do dvou na plisen, ktera neni az tak hrozna, ale je viditelna a da se pouzit na barevne vymalovane zdi aniz by se muselo znovu malovat(malovali jsme nedavno, kdyz jsme se do pdnajmu stehovali).tj nejlepe nejaky postrik.

Diky Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
19.5.06 17:23

My používáme na plíseň v bytě ne houbu, ale přímo Savo na plíseň. Kupovali jsme nedávno byt a plíseň byla jak v koupelně, tak na balkónových dvěřích. A osvědčilo se mi to na jedničku. Plíseň byla do hodiny pryč :wink: Stačí jen nastříkat a nechat zaschnout…A zápach Sava odezní sám po několika dnech… Jestli se může používat i na barevné stěny nevím, my máme koupelnu bílou a dveře na balkón klasická barva komunistů :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.5.06 17:30

ahojky, já jsem na plíseň použila přípravek BIO REPEL, stojí asi 200 Kč, je to právě nějaká ta „chytrá houba“ co ničí plíseň, stačí rozpustit ve vodě a tou vodou pak natřít místo s plísní.
 PetNem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35320
19.5.06 17:39

Ja se obavam, ze Savo na barevne nejde. Ten biorepel zni slibne, ale kde se da koupit? A neni i ve spreji? Nejsem si jista, co pretreni stetkou udela s puvodni barvou, nebudeme zase malovat a predavat byt majitelum s fleky se nam nechce.

Jinak samozrejme dik

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.5.06 18:21

savo proti plísni na barevné stěny používám běžně a super. totéž o něco málo levnější larrin proti plísni, který jsem teď koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.5.06 19:08

Ten Bio Repel jsem koupila normálně v drogerii v Dejvicích, co udělá s barevnou malbou nevím, ale bylo tam napsáno, že to funguje systém parazitování, že chtrá houba sežere plíseň, tak si myslím, že by to barvu malby nemělo mít vliv.
 PetNem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
projslik
28.11.10 08:29

muzu se vas zeptat kde jste ji koupila :-D :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
28.11.10 08:32

Muze se to naredit a dat do rozprasovace, mela by to taky fungovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.19 18:25

Jarda-plísně-v-bytě

Zdar lidi,

máme menší byt s paní a prcka, pátým měsícem. Bohužel podzim a zima nám vždy promrzal takový pidi kumbálek, do ulice, rohový, těžko větratelný. Bohužel i provoz s prckem (čištění v páře či převaření lahviček pro prcka atd) udělal za pár měsíců své, taky, já vydržím v tričku doma v 15°C, jsem z hor a zima je mi příjemná, když už je moc zima, tak teplé ponožky. e na prcka už se to nedá takhle. Takže ten kumbálek spižírna skoro celé plesnivé. Savo, no dnes jsem aplikoval, vím co umí a jak smrdí, dopoledne aplikace, ještě teď cítím na jazyku blivno. Takže hledám řešení, které by tolikero nesmrdělo. Naštěstí je prcek s paní u prarodičů na pár týdnů, tak tu v bytě můžu aplikovat i otevřená všechna okna atd. Určitě neaplikujte savo, když jste s prckem v bytě a nemáte možnost moc větrat a kloudně odvětrat. Taky nenechte plísni moc času, když už něco objevíte, řešte hnedle. To co jsem dnes stříkal v tem kumbálku, to bylo na dve decky sava ve spreji a doteď to smrdí jako bolavá hnáta. Zítra se jdu kouknout po té chytré houbě či jinším nesmrdlavém řešení. Toť moje zkušenost… Jarda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.12.19 19:03

@JESENICKY-TRAPER pokud jsi dnes aplikoval Savo, tak chytrá houba nemá smysl, Chlor že Sava ve zdi ji zabije. Najdi stránky chytráhouba. cz, je tam návod, jak dlouho čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.19 19:13

Tak dobrá rada kamaráda...

Savo snad trochu plísně zabije. Ale dřív či později dojde znovu na toto téma. A tak dle poprady s kamarýdem, doktorem medicíny a slušného domácího kutila jsem objednal malbu a stříkadlo od firmy Eternal. Mají s tím zkušenosti v nemocnicích, výrobky jsou dostatečně certifikované a odzkoušené, zdravotně nezávadné a nesmrdí, minimálně se dá trochu divnějeího zápachu vydržet. Mají i své webové stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.12.19 08:36

Co takhle vyzkoušet vystříkat kumbálek VINNÝM OCTEM? Manžel tak letos po zimě zlikvidoval plíseň v naší kuchyni. Nic nesmrdělo, a plíseň zmizela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný