skvrna od mleka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
16.5.06 22:01

skvrna od mleka

zdar devcata, mam ponekud zapachajici problem :lol: podarilo se mi vylit na koberec mleko, uz je to vic nez tyden, ale pres veskerou snahu to je porad citit. skoro bych rekla, ze cim dal vic. zkousela jsem mydlovou vodu, savo, vanish na koberce, zarikavani a tchyni. nic nepomohlo. poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
16.5.06 22:11

Ty brďo,
my máme topení v podlaze a když jsem byla jednou nemocná, manža tam ¨nechal stát karton mléka.......samozřejmě všechno zkysalo a popraskalo. a i když to byly kachličky, asi tři dny jsme museli větrat :? .

Koberec malá už mlékem taky polila - byl to ale ten dětskej malej, takže jsem ho pořádně proprala a prolila vodou (to místo).
V obýváku bych se snažila dostat aspoň pod to místo a vytřít to zespod. A taky proprat. Pokud to je uprostřed místnosti, fakt je mi líto, ale neporadím. Větrat :lol:
Hodně zdaru
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.5.06 23:10

zkus vinny ocet,ten by mel odstranit a zneutralizovat pachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.5.06 23:15

Vodni vysavac a poradne prolit a vysat. Jedine. Josu i firmy, ktere cisti koberce a neni to az tak drahe…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.5.06 07:00

Ahojki

sice nevým, jak by to mohlo pomoci, ale kdysi doma mamka čistila koberce kysaným zelím… Odkapané zelí poházela po koberci a pak ho normálním rýžovým koštětem zametla … a byl čistý a barvy osvěžené.....

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný