Chytrá karanténa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
31.3.20 16:15
@Paola21 píše:
Osobně mi to připomíná velkého bratra. Nelíbí se mi to.

souhlas - Velký bratr bere, ale nevrací. Dobrovolně do toho nejdu. Už tak mi stát nahlíží do pracovního a soukromého robota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.3.20 16:24

Je to sběr choulostivých údajů získaných z Vašich mobilů o tom, kde jste se pohybovaly, jak dlouho, s kým s kým. Platební karta zase prozradí, kde a co a v jaké výši nakupujete.Na to je nabalen balast, že to um sledovat nakažené kontakty.
Velkému státu, kterému nevěřím ani dobrý den a který se neumí postarat o to, aby v naší zemi nedocházelo k častým hackerským útokům ( včera nemocnice Kosmonosy, před tím snad Kolín, Městská nemocnice v Brně…Tomoto státu chcete dobrovolně poskytovat osobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
31.3.20 16:26

Mě by zajímal časový rámec toho sledování…aby nám to tu pak tak nějak nezůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
31.3.20 16:28

V boji proti nemoci, která může být smrtelná extra hnusným způsobem, jim klidně souhlas dám. Osobně s tím nemám žádný problém. Tak zjistí kde jsem se pohybovala, A co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.4.20 10:31
@luci13 píše:
Pochopil jste prosím někdo jak přesně by měla chytrá karanténa fungovat? Mě to moc jasné není, tak kdyby se někdo podělil o svůj náhled.

Dobre by bylo, kdyby někdo v kostce shrnul nejen základní body, ale dal konkrétní případy v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí