Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, narazila jsem na chytrou kolíbku pro miminka a dost o ní uvažuju. Máte ji některá doma, nebo znáte někoho kdo ji má? Ukazovala jsem ji i manželovi a líbí se mu taky, ale vypadá to jako celkem novinka a z okolí ji nikdo nemá. Mám termín za dva a půl měsíce, takže ještě relativně čas, ale mají tam akci že když objednám s předstihem, je tam sleva, tak bych to kdyžtak chtěla vyřešit co nejdřív.
Příspěvek upraven 04.04.23 v 13:02
Je, ta vypadá báječně, to snad už k dítěte ani nebudeš muset chodit. Hraje to, houpe to, svítí to, mluví to… Paráda. Škoda, že před pár lety to nebylo.
@JitusStevi píše:
Ahoj holky, narazila jsem na chytrou kolíbku pro miminka a dost o ní uvažuju. Máte ji některá doma, nebo znáte někoho kdo ji má? Ukazovala jsem ji i manželovi a líbí se mu taky, ale vypadá to jako celkem novinka a z okolí ji nikdo nemá. Mám termín za dva a půl měsíce, takže ještě relativně čas, ale mají tam akci že když objednám s předstihem, je tam sleva, tak bych to kdyžtak chtěla vyřešit co nejdřív.
nepovolená reklama @admin
@Cuddy píše:
Je, ta vypadá báječně, to snad už k dítěte ani nebudeš muset chodit. Hraje to, houpe to, svítí to, mluví to… Paráda. Škoda, že před pár lety to nebylo.
ale integrované prso a odstraňovač pokakaných plen to nemá,
za mě další předražená designová zbytečnost
@stinga píše:
ale integrované prso a odstraňovač pokakaných plen to nemá,
za mě další předražená designová zbytečnost
Neboj, za to až dva… Všechno bude, všechno.
@JitusStevi nemá to ještě nějaký poklop? Děti kolem 5 m začínají perovat na kolinkach, chtělo by to poklop.
Nikde jsem neviděla jak je to velky, doporučenou hmotnost/věk:roll:. Abys po půl roce neřešila co s tím a jak jinak uspávat.
A ty prachy.
![]()
Nápad je to krásnej, prakticky je to x v jednom. Já bych to nekoupila. Další lákadlo kterého se budeš chtě nechtě stejně zbavovat. Čím míň krámu tím líp.
@Cuddy píše:
@JitusStevi nemá to ještě nějaký poklop? Děti kolem 5 m začínají perovat na kolinkach, chtělo by to poklop.
Příspěvek upraven 04.04.23 v 12:54
@Cuddy píše:
No mně se právě líbí, že je to tak nějak všechno v jednom. Stejně za malou hnedka poletím když bude plakat. Jen právě tím že je to nový to nikdo kolem neměl, tak zkouším zjistit tady..
@Cuddy píše:
Nebo tam vlepis vterinakem dupacky a vždy jen dítě nasoukas
@JitusStevi osobně bych takovou drahou vec řešila až se dítě narodí. A jinak nový profil a hned dotazy a doporučení.. cucham cucham reklamu a ta tu není povolena
@Cuddy píše:
no fakt nikde nenacházím velikost, ale nosnost je 9 kg, to moje dítě v těch cca 6 měsících mělo, to určitě není pro větší děti jak těch 6 měsíců, protože by z toho „vylezly“, vypadly
No chtěla bych vidět jak je to až do 12 měsíců.
Já jsem měla klasický koš na kolečkách a vždycky max do půl roku, pak už jsem měla strach že z toho vyskočí.
Za ty prachy, za mě ne.
Jo a ještě to nabíjení co 3 dny, protože minimálně brát verzi Smart za 19 litru ![]()