Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Logopedky máte dvě, jak to probíhá, my máme těžkou vadu a cvičíme a, e,i, o,u a pomalu dál. Dále mame cviky na motoriku a pod, protože to všechno s řečí souvisí. Udělal velký pokrok, cvičíme pětkrát denně a já konečně vím jak na to.
@suricata u první logo dcera spolupracuje hodně málo, defakto jen ukazuje zvířátka. U druhé té soukromé už více, i si sní povídá (brebendí) pořád ale nejvíc komunikuje semnou, u doktorů se vždy zablokuje a cítí, že se na ní tlačí.
Máme různé podklady dechových cvičení atd.
Dcera je hyperaktivní-neklidná, proto je těžké ji přesvědčit, aby spolupracovala a byla v klidu.
Hodně nám také pomohli doplňky stravy EYE Q a samozřejmě Vojtovka.
Teď to chce asi čas a vydržet
@TuttiFrutti je to těžký
tvoje dcera má ohromnou výhodu v tom, že má skvělou mámu. Přeju ať se rozmluví ![]()
@suricata Moc děkuju
snažíme se všechny, viď?
I vám hodně štěstí
@TuttiFrutti píše:
@suricata Moc děkujusnažíme se všechny, viď?
I vám hodně štěstí
Mně se osvědčilo přestat se snažit, smířit se s tím, že mám nemluvici ale chytré dítě, které se od 4 let umí samo tiskace podepsat. (Dělali jsme si srandu, že bude dřív psát než mluvit
V té chvíli se rozkecal.
@TuttiFrutti Děkuji. Jsem ráda za každý pokrok. Musí to být pro ty děti příšerné, když jim rozumí jen máma. Já rozumím jen něco, když se syn baví s tatínkem vidím, jak manžel odpovídá na něco jiného než syn říká, je to depresivní. Naštěstí mame skvělou logopedku a kluk dělá pokroky.
Opravdu nezbývá jen čekat a zbytečně se nestresovat ![]()
Už se těším až mě z ní bude bolet hlava ![]()
@TuttiFrutti píše:
Opravdu nezbývá jen čekat a zbytečně se nestresovat
Už se těším až mě z ní bude bolet hlava
Budeš vzpomínat na nemluvici období ![]()
Dobrý den. Můžete se mrknout sem: ŽIVOTNÍ MAPY
Máme skvělé výsledky s nejrůznějšími poruchami komunikace dětí.
Hezký den.