Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo „chytrý polštář“? Přemýšlím o něm, ale chtěla bych vědět zda za to stojí. Mám problém s krční páteří a se zády celkově, tak sháním nějaký opravdu kvalitní polštář. Byla bych ráda za každý doporučení
.
@DeadlySel píše:
Ahoj, máte někdo „chytrý polštář“? Přemýšlím o něm, ale chtěla bych vědět zda za to stojí. Mám problém s krční páteří a se zády celkově, tak sháním nějaký opravdu kvalitní polštář. Byla bych ráda za každý doporučení.
To myslis ten tvarovany, to ma mama uz x ty, bere si ho do i vlaku kdyz jedou na hory na dovcu, kamkoliv, neda bez nej ani ranu..
Já mám polštář ve tvaru U na krční páteř. Vypadá jak ten cestovní do auta ale je z paměťové pěny q ještě něčeho a mě moc pomáhá na uvolnění, když někde jedu tak to je první co beru sebou, večer u tv na něj taky ležím. A nebyl ani drahý, mám dva jeden v autě z lidlu za 170 Kč a jeden doma asi za 250 Kč a za mě fakt super. Ty tvarované polštáře jsou fakt skvělé, mám i takový váleček, a takový šikmý a ležím na nich i když mě bolí hrudní nebo bederní páteř.
@lilith1 píše:
To myslis ten tvarovany, to ma mama uz x ty, bere si ho do i vlaku kdyz jedou na hory na dovcu, kamkoliv, neda bez nej ani ranu..
Jo, přesně to dělám já. Bez něj už nevydržím ani jednu noc.
@lucad77 píše:
Jo, přesně to dělám já. Bez něj už nevydržím ani jednu noc.
Tak je pry od Dormea.
@lilith1 píše:
Tak je pry od Dormea.
Já mám Viscopur i Dormeo.