Chytrý polštář - krční páteř

62
13.5.23 22:36

Chytrý polštář - krční páteř

Ahoj, máte někdo „chytrý polštář“? Přemýšlím o něm, ale chtěla bych vědět zda za to stojí. Mám problém s krční páteří a se zády celkově, tak sháním nějaký opravdu kvalitní polštář. Byla bych ráda za každý doporučení :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12622
14.5.23 07:04
@DeadlySel píše:
Ahoj, máte někdo „chytrý polštář“? Přemýšlím o něm, ale chtěla bych vědět zda za to stojí. Mám problém s krční páteří a se zády celkově, tak sháním nějaký opravdu kvalitní polštář. Byla bych ráda za každý doporučení :).

To myslis ten tvarovany, to ma mama uz x ty, bere si ho do i vlaku kdyz jedou na hory na dovcu, kamkoliv, neda bez nej ani ranu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
14.5.23 08:57

Já mám polštář ve tvaru U na krční páteř. Vypadá jak ten cestovní do auta ale je z paměťové pěny q ještě něčeho a mě moc pomáhá na uvolnění, když někde jedu tak to je první co beru sebou, večer u tv na něj taky ležím. A nebyl ani drahý, mám dva jeden v autě z lidlu za 170 Kč a jeden doma asi za 250 Kč a za mě fakt super. Ty tvarované polštáře jsou fakt skvělé, mám i takový váleček, a takový šikmý a ležím na nich i když mě bolí hrudní nebo bederní páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
14.5.23 19:02
@lilith1 píše:
To myslis ten tvarovany, to ma mama uz x ty, bere si ho do i vlaku kdyz jedou na hory na dovcu, kamkoliv, neda bez nej ani ranu..

Jo, přesně to dělám já. Bez něj už nevydržím ani jednu noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
14.5.23 19:13
@lucad77 píše:
Jo, přesně to dělám já. Bez něj už nevydržím ani jednu noc.

Tak je pry od Dormea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
15.5.23 19:32
@lilith1 píše:
Tak je pry od Dormea.

Já mám Viscopur i Dormeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit