Čím chráníte stůl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
828
23.11.20 21:55

Čím chráníte stůl?

Holky, co máte na stole za ubrus/ochranu? Kupovali jsme 3 roky zpátky jen takovou atomovku z Jisku a od dětí je to počmrkané, poryté od hraček atd..no prostě katastrofa. Objednávali jsme teď pořádný masivní stůl a nevím co na něj, aby to nedopadlo stejně :think: zvažuju pvc ubrus, je to laciné a vše se setře :D látkový asi nechci, mám obavu, že to po jednom obědu nevyperu. Čím chráníte stůl vy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
23.11.20 22:00

Nevím co to je za materiál, ale u nás mají Vietnamci luxusní. Otiratelny, pevný, nezničí se to…látkovej budeš prát denně. :)

• Citovat
  • Upravit
2424
23.11.20 22:01

Nejlepší je naučit děti, že po stole se nečmrká a s hračkami se hraje výhradně na zemi :mrgreen: A nikdy žádný ubrus nebude potřeba 8)

Promiň jen trošku sranda takhle navečer :mrgreen: Moje mamka používá jen tyhle pvc ubrus a myslím, že jsou tak nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.11.20 22:05

Já mám stůl starý, deska je flekatá, takže musí být přikrytý. Nový nechceme právě kvůli dětem, jsou ještě malé. Kupuji ty PVC, ale štvalo mě že pořád kloužou a tím pádem se rychle ničily. Poslední jsem zespodu přichytila čalounickou pistolí a když chci parádu, jen přes něj položím klasický látkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.11.20 22:06

Nicim, mame taky stul z jysku, ani ne rok a uvazuju, ze ho asi obrousim a prelakuju :mrgreen: zatim se mi zadna ochrana neosvedcila, latkovy je scifi, to bych menila tak 10× denne a ten igelitovy mi deti propichnou treba vidličkou a jak je v tom dirka, tak staci pak rozlit piti a natece to i pod ten ubrus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
23.11.20 22:07

@bublifucekk já dávám jen behoun, taky mám stul z masivu, ale nechávám ho žít svym vlastnim životem. Rozdil je, že jsme ho s manželem vyráběli, takže asi nevyšel na tolik peněz jako vás. Jinak ho jen utřu, líbí se mi, že je vidět to dřevo a skrabance už tolik neřeším. Dříve jsem ještě používala prostirani ale nepřišlo mi moc praktické, možná u menšich děti a latkove, ja měla pletene z rakosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.11.20 22:08

Koupila bych takový ten na “plastový”zahradu v Jysku mají hezký s kytičkami. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.11.20 22:13

Dřív jsme měli plexisklo :mrgreen: teď máme nový mám jen běhoun a používáme prostírání.. Jako někdy běhoun vydrží někdy už po snídani měním jak kdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.11.20 22:25

@bublifucekk stůl z masivu můžeš časem obrousit a nalakovat, ale PVC ubrus bude prozatím nejlepší řešení. Prodávají se už pěkné, na první pohled téměř nerozeznatelné od látkového ubrusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.11.20 22:31

Jednou tu byla diskuze o tzv. tekutém sklu. Zaujalo mě to jako možnost do budoucna, takže moje osobní zkušenosti zatím bohužel žádné, ale existuje to.
Edit- jsem se spletla, jmenuje se to měkké sklo.

• Citovat
  • Upravit
21502
23.11.20 22:40

Já mám látkový ubrus s teflonovym vláknem. Drobné skvrny se z něj setřou mokrým hadrem, dobře se pere, rychle schne a nemusí se žehlit. Když byly děti malinké, tak jsem používala jen látkové prostírání, stůl máme skleněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
24.11.20 19:05

Mám bambusový stůl z Ikei a vydrží neskutečně hodně, při rekonstrukci domu na něj přítel i odkládal stavební nářadí (navzdory mé snaze mu v tom zabránit nebo pod to aspoň něco položit) a vypadá furt super.

Jinak ubrus bych asi volila ten teflonový, vypadá jako normální, na dotek není igelitový, ale dá se snadno setřít houbičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
25.11.20 20:48

Mám na stole ten PVC ubrus, ale musím hlídat děcka, aby nebouchali do stolu, dělají rýhy.
Sestra má na laminátové desce sklo a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
26.11.20 06:57

My mame stul skleneny, matne bily, stal teda raketu (60 tis pred 4 roky), objednavali jsme z Nemecka a nemam na nem vubec nic, dite vi, ze po stole se nekresli, neni tam jediny skrabanec, staci jen otrit a “nalestit” jednim pretrenim s “okenou”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
26.11.20 07:05

Stůl nechráním ničím, nemíním mít opařené dítě - na stole pouze jíme, hraje si na zemi a kreslí u dětského stolečku, kde má potřeby ke kreslení pořád nachystané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný