Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mile hospodynky,
cim cistite spotrebice se „sklenenym“ povrchem? Mame v cerne barve a muzu na to nechat ruce… otisky a po vycisteni cmouhy … beru to nejdriv odmastovacem na kuchyne a pak lestim bavlnenym hadrikem s „okenou“ ( cistidlo na okna od DM)?
Foto pro vysvetleni jake spotrebice myslim… je ro ta „black“ rada od Bosche…
@Agrion Přestat řešit každý pitomý otisk a smouhu.
hold černé spotřebiče do kuchyně jsou spíš jen na parádu ale jinak na čištění hrůza
Odmašťovac je kyselina logicky po něm zůstanou bílé šmouhy. „Okena“ obsahuje lih ten se rychle vypaří při čištění a šmouh se tím pádem nezbavíš ![]()
Mám tu na to třeba aktivní pěnu na čištění interiérů od Wurtha ta šmouhy nedělá ![]()
@JiříkMazlík Dik! Mrknu na tu penu…..Ja to nepuliruju 3× denne…. Ale kdyz uz, tak at je to pak cisty ![]()
@Agrion dá se použít něco bez alkoholu a s co nejmíň barvivy a tak. Protože vše co obsahuje pevné částice ( minerály, kyselinu…) Tak prostě zůstane na povrchu po vypaření vody ![]()
Nevím zda ji seženeš běžně chtěj na odběr živnostenský list
a můžeš zkusit letní směs do ostřikovačů. Používám ji na okna. Vždy sní doplním z kanystru rozprašovač a hurá na věc ![]()
Leštím to jen okenou a papírovou utěrkou. Šmouhy mi to nenechává, ale já to teda moc mastný nemám ![]()
Když leštím hadříkem, tak šmouhy to nechá…
@Markéta188 No u nas je hlavne ten kavovar a „Wärmeschublade“ - nevim jak se to cesky jmenuje - ohrivaci suplik kde jsou hrnky a talire brutalne omatlana… ale zkusim prelestit papirovou uterkou….