Čím krmit 7měsíční mimčo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak dost zalezi, jak jste s prikrmovanim daleko. STarsi jsem krmila od 4m a ta uz v tehle dobe jela vetsinu zeleniny, maso, jogurt… mladsi krmim od 6m a s tou jsme teeprve u brambor s mrkvi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem malému klasika mrkvičku, bramborky, těstoviny, masíčko- kuřecí, hovězí, špenát a hooodně polévky- to se nás drží dodnes, malý je polévkový, atd. Nebo ovocné pyré. Ale spíše tu zeleninku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala s příkrmy v 6 měsících, moje vařené nejedl, takže jsem do jeho 8 měsíců kupovala skleničky, než se naučil jíst vařené. Jinak bych to moc nehrotila, ted dávám skoro všude mrkev, nejvíc brambor, občas těstoviny nebo rýži, tak 2× do týdne dávám maso, občas žloutek a mouku, aby si zvykal na lepek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy píše:
Tak dost zalezi, jak jste s prikrmovanim daleko. STarsi jsem krmila od 4m a ta uz v tehle dobe jela vetsinu zeleniny, maso, jogurt… mladsi krmim od 6m a s tou jsme teeprve u brambor s mrkvi
jjj, to je pravda, na to už jsem skoro zapomněla
Přeci jenom, už je to nějaký pátek, co jsem příkrmy dělala
Malej už má zubů plnou pusu. ![]()
Dostával příkrmy od 4tého měsíce, takže v tom sedmém už jedl skoro vše
. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam cerstve devitimesicni. Stridam fenykl(Lidl),cukrovou dyni(Spar),pastinak a mrkev(normos zeleniny). Do toho bud kureci, ted kralici maso co tri dny spetku. Do kazdeho obeda kokos.tuk anebo slunecnic.olej,jak kdy.
Na svace a vecere dusene jablko, instatnti kase Nomina(pohankova, spalda, kukuricna, ryzova, mix) do vody. Susenky z DM kacenky slazene jabl. slupkama. Hollandia se strouhanym jablkem trosku uz mela taky.
Krom toho hodne kojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja davam mrkev, brokosku, dyni, cuketu, spenat, brambory, kureci, teleci, kruti, testoviny, ryze, kuskus a ruzne kombinuju. MUzes dat i cervenou repu.
Z ovoce jablka, hrusky, muzes banan, meloun, svestky, avokado, merunky, boruvky a piskot.
Pak ruzne kase:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmim co.je, skoro vsechnu zeleninu a ovoce, ryzi, kase. Jensevyhybam alergenum. A bile maso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit