Čím krmit štěně?

janca21peta25
30.5.11 20:10

čím krmit štěně

zdravím.čím by jste krmily 14denní štěně.Nema fenku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
30.5.11 20:16

urcite kup nahradni vyzivu pro stenata (psi sunar) jestli ma mit minimalni sanci na preziti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.5.11 20:18

Chce to UM pro štěňata, na veterině ti poradí. Pokud je to akutní, tak naředěné kondenzované mléko a krmit dudlikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.5.11 20:18

jojo, kvalitní štěněcí mlíko, popř. se zkus zeptat v okolí, zda někdo nemá fenku, co by měla zrovna štěňata ( náhradní kojnou), jinak tak za týden můžeš zkusit začít přidávat i rozmočené (na kašičku) štěněcí granule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.5.11 20:21

Na veterině i ve zverimexu sušené mléko mají, např. levné a celkem dostačující Beaphar, Brit Care Puppy Milk a spousta dalších, záleží na ceně co jsi ochotná do toho dát.
 http://www.granulky.cz/…-c-1_58.html

Příspěvek upraven 30.05.11 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
30.5.11 20:33

Zkus ten zverimex, jinak pak můžeš ještě za pár dní začít dávat normální mlíko a dávat lízat probináček, ale to až bude o pár dní starší. Jinak nezapomeň po každém krmení prstem promasírovat bříško! tak jak to dělá fenka jazykem. Jinak se nevykadí a bude mít koliku. My takhle odkojili 6 štěňat, když matka tři dny po porodu odešla :cry:
Přeji hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.5.11 20:55

Normální mlíko nezkoušej a pribiňáčka už vůbec ne. Po mlíku dostane průjem a pribiňáček je hodně tučný a sladký. S masírováním ale souhlasím, někdy je vhodný jemně třít i v okolí konečníku např. navlhčenou vatou/látkou.Taky na 14dnech se poprvé odčervují, ale v tomhle případě bych ještě pár počkala, abys viděla jak mu je a nezatěžovala ho hned odčervovadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.11 20:59

Hlavně né mléčné výrobky pro lidi.Pribinák a kravské mléko psa tak zabije až bude mít průjem!
Kup přímo psí mléko a zkus hlavně veterinu.Daj ti přehled fen o kterých ví že porodili a bude to nejsnažší a taky nejlepší když jí odchová náhradní matka.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.5.11 21:02

kouknoi třeba tady , máš to tam pěkně popsané, jen místo mléka od fenky bude mít flašku štěněcího sunaru

• Citovat
  • Upravit
9358
30.5.11 21:10

Já bych zašla k veterináři a ten ti poradí nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
30.5.11 22:38

Holky, já teda nevím co máte proti pribináku a mlíku, nám na tom vyrostlo x štěňat a nikdy jim nic nebylo :roll: :roll: samozřejmě že ne hned v prvních dnech, dávali jsme to až později, ale dávali jsme to a mrňousci byli v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.11 07:38
Katka_LEE píše:
Holky, já teda nevím co máte proti pribináku a mlíku, nám na tom vyrostlo x štěňat a nikdy jim nic nebylo :roll: :roll: samozřejmě že ne hned v prvních dnech, dávali jsme to až později, ale dávali jsme to a mrňousci byli v pohodě :wink:

lidske vyrobky jsou hure stravitelne pro psy a kocky, zvlast kdyz ti jsou zvykle na svoji stravu.

Takze takove to venkovske povedomi, ze spravne kocce se da mleko a uz nic, pac si nalovi mysi a sezere je, je dost zcestne, protoze u kocek venkovnich a doma krmenych granulemi to zpusobi poradny prujem.

U psu to bude podobne. Mame dva male rasy a pri prvni prohlidce veterinarem, kdyz byla sestitydenni stenatka nam hlavne kladl na srdce at nedavame Pribinacky a podobne sajrajty - mimochodem ja je nedavam ani detem :palec:

• Citovat
  • Upravit
31281
31.5.11 07:47

jak psaly holky, psí sunar :wink: a nebo najít nějakou „ochotnou“ fenu v okolí.
Naše kočka vrhla 4 koťata a po týdnu jí sejmulo auto - přežila, ale byla mimo a nechtěla o koťata starat…taky sem z toho byla hotová, no a pak sem koťata položila k psovi spíš pro zahřátí, když jsem doufala, že se kočka zmátoří brzo…no a druhý den najednou koukám, že se terezka zachovala jako parádní náhradní matka a spustilo se jí mlíko a koťata odkojila, než se kočka dala do kupy…pak asi po 14ti dnech o ně bojovala zpátky a bylo to chvilkama ostrý, protože pesina se jich nechtěla vzdát.
Nakonec se „dohodly“ na kompromisu a koťata si chodila cucnout podle potřeby k oběma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
31.5.11 08:00
Mar__tanka1983 píše:
jak psaly holky, psí sunar :wink: a nebo najít nějakou „ochotnou“ fenu v okolí.
Naše kočka vrhla 4 koťata a po týdnu jí sejmulo auto - přežila, ale byla mimo a nechtěla o koťata starat…taky sem z toho byla hotová, no a pak sem koťata položila k psovi spíš pro zahřátí, když jsem doufala, že se kočka zmátoří brzo…no a druhý den najednou koukám, že se terezka zachovala jako parádní náhradní matka a spustilo se jí mlíko a koťata odkojila, než se kočka dala do kupy…pak asi po 14ti dnech o ně bojovala zpátky a bylo to chvilkama ostrý, protože pesina se jich nechtěla vzdát.
Nakonec se „dohodly“ na kompromisu a koťata si chodila cucnout podle potřeby k oběma :mrgreen:

No to je nádhernýýý :dance: . Hned po ránu takové čtení :palec:
Zakladatelko určitě to co radí holky, psí sunar a návštěva veterináře tam i tak musíš kvůli očkování a odčervení. Tak ať to hezky zvládnete, pak napiš nebo lépe hoď fotečku:-).

Příspěvek upraven 31.05.11 v 08:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
31.5.11 08:01

Souhlasím s holkama,jídlo pro lidi je určený pro lidi,a pro zvířata zase pro zvířata,sama mám modrou britku a nikdy bych jí nedala nic pro lidi,proto se ty jídla pro zvířata vyrábí..my jim je přaci taky nejíme,Nejde o to že jim v tu chvíli něco způsobí ale podáváním jídla který běžně jedí lidi se jim krátí život a v budoucnu může způsobit žaludeční potíže,alespon teda u šlechtěných ras koček a psů.Nedávám ji ani vodu z kohoutku,možná jsem praštěná ale když už jsem si to zvíře pořídila tak se o něj taky náležitě starám,nepořídila jsem si ho pro dojídání zbytků od oběda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný