Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fíííha,to teda nevim jak je to takhle v cizině
Každopádně na veterinu můžeš zavolat,snad ti poradí.A co dát do novin inzerát,že daruješ kotátka?Nebo zavolat někam do útulku?Být to tady v čechách,tak už mám jedno kotátko doma ![]()
Držím palce
já bych věděla,ale tady to napsat nemůžu,byla bych ukamenována ![]()
No Terdule!
Topit kočičky!Ne ne ne!
Určitě je plno jiných způsobů,třeba si je někdo vezme
terdule píše:
já bych věděla,ale tady to napsat nemůžu,byla bych ukamenována
jestly to je tohle tak neeee to bych neudelala a hlavne to ani nejde je jim us vice jak jeden mesic
ach joo ja us opravdu nevim
no napsala by ti utopit, ale to jste měli hded po narození a né je nechat měsíc žít… ![]()
mofiz píše:
no napsala by ti utopit, ale to jste měli hded po narození a né je nechat měsíc žít…
Jsou i humánnější způsoby, než zrovna utopit
I když nejrozumnější je mít vykastrovanou kočku.
Asi bych zkusila nějaké útulky, vyvěsit po okolí letáčky, třeba si je někdo vezme…
Proč to řešíš až teď? Za ten měsíc jsi jim mohla mít s předstihem sehnané nové bydlení ![]()
Veterina je pro nemocná, ne nechtěná zvířata ![]()
mofiz píše:
no napsala by ti utopit, ale to jste měli hded po narození a né je nechat měsíc žít…
odemne teda nebylo receno ze je chci utopit
![]()
já vás nechtěla ženy naježij v neděli a ještě tak krásnou
ale taky bych to topila,ale je už to velký
resim to as tet protoze ty kotata byla us zamluvena ..
a tet to odrekly
takze stoho duvodu
terdule píše:
já vás nechtěla ženy naježij v neděli a ještě tak krásnouale taky bych to topila,ale je už to velký
Jeee a ja ted uz pres mesic shanim kote,nebo klidne i dve,ale kluky,sakra,to me stve,odkud primo jsi?
Uz to vidim,jsi z Bradfordu,to je od nas hodinu cesty…sakra.Napisu ti SZ,treba se nejak domluvime.
Ahoj, jsem v Anglii a narodily se nam 4 kotatka, je jim pres mesic a potrebuji je dat pryc, ale vubec nevim, kam se mam obratit? prosim o radu. Vezmou je na veterine?