Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, kam se dá v Praze jít s dětmi na koně… našla jsem na internetu několik jízdáren, ale nemám je vyzkoušené a popravdě, přijdou mi docela nákladné, i když chápu, že péče o koníky taky dost stojí. Já sama nejsem zkušený jezdec, seděla jsem na koni pouze párkrát, ale chtěla bych v tomhle směru ukázat malýmu, že tady ta možnost je, pokud ho to bude bavit… jenže v jeho případě a určitě z počátku by podle mě šlo o to, že by se s nimi seznámil blíž, i když už se na něm taky vozil a věřím, že na nějakém měnším by se mu i líbilo pojezdit. Abyste mi rozumněli, zajímalo by mě místo, kde by se dalo na koníčky pokoukoukat, případně když bude mít malej chuť tak povozit nebo i prozkoumat ustájení a pod. Díky za Vaše názory, tipy a informace ![]()
Ahoj. Anežka jezdila zatím jen na ponících - u Stromovky a pak v Dolních Chabrech (tam to bylo levnější a i paní, co poníka vedla, byla mnohem příjemnější).
V Troji je jezdecky klub, ale dost drahy - pronajimaji a ustajuji tam kone Rusove z nedaleke ambasady v Bubenci ![]()
Kdyby si ti chtelo za Prahu, tak u nas na Pze-vychod je Farma Hradek. Je to cca 20 minut busem z konecne metra C Letnany.
Mile rodinne prostredi, prijemne ceny a dvakrat rocne jsou tu vikendove turnaje ve skocich a parkuru, ted byly cca pred dvema tydny a clovek se muze podivat do staji.
Navic okoli je idealni na konske prochazky, ze se chodi na louku, do lesa, k rybnikum - ne po zadnych frekventovanych cestach.
Koukala jsem, že to je v Mratíně, jestli se nepletu.. to bychom měli i při cestě za babičkou ![]()
http://www.zernovka.cz/cenik.html
Sem jezdíme my. Absolutně nekomerční prostředí,chovají i kozy,krávy…,a hlavně půjčují poníky i rodičům,sami si ho vodíme,jsou hodní,naprosto bez problémů.
Jednou jsme byli ještě na zámku Ctěnice,za Letnanama,ale tam to bylo děsně drahé - 220kč na 20min ![]()
Trdlito píše:
Koukala jsem, že to je v Mratíně, jestli se nepletu.. to bychom měli i při cestě za babičkou
nepletes ![]()
a kam jezdite za babickou? ![]()
Hanka1 píše:Trdlito píše:nepletes
Koukala jsem, že to je v Mratíně, jestli se nepletu.. to bychom měli i při cestě za babičkou
a kam jezdite za babickou?
No ona je to přítelova babička a bydlí v Zárybech ![]()
Já chodím s holkama do Pony Klubu, je to kousek od anděla, v jinonicích. Jezdí tam i bus. Příjemní lidé, super poníci a krásné prostředí.
Ahoj vím že to je dost drahe ale ja jezdim na TJJprednikopanina.cz se distak podivej na stranky jedzim tam uz 6 let tak jestli se budete chtit prit podivat tak muzete kdykoliv mezi odpoledni chodinou ale v pondelí se nejjezdi a maji kone volno jinak se lati 5.500 mesicne a jezdise 2 tydne nemoc se vynahrazuje o vikendu jsou tam tri ponici tak snad se zalibi ..... jinak myslim ze to je fajn oddil a hlavne to vlastní mistine sportu Vlasta Kadlecova je tam skvelej kolektiv tak ze ne internetu to najdete jsko www.TJJprednikopanina.cz zatim se mejte krasne a snad se tam nekdy potkame ![]()
Zdravím, na tyto příspěvky jsem narazila náhodou. Nevím odkud jste Trdlito, ale vlastním dvě poničky a jsme kousek od Prahy, jezdí k nám autobus z Opatova a cesta trvá max. 20 minut. Pokud byste měla zájem ozvěte se mi na e-mail petra.shadow@seznam.cz