Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuju poradit nějaký pořádný filtr se vzduchováním do akvária. Teď mám zvlášť filtr, zvlášť vzduchování a prostě mi to těžce nevyhovuje
Vzpomínám si, že u našich byl v akvárku „kombinovaný“ filtr, jenže ten dělal šílený kravál (nějak přenášel vibrace). Tam to bylo jedno, akva bylo v kuchyni, jenže mi máme akvárko v ložnici, takže bych byla ráda, kdyby jsme se i vyspali ![]()
A prosím…něco co mě nezruinuje ![]()
Jo, to nejdůležitější…akva máme cca 100 litrů. Díky za každý tip…včetně těch negativních, ať vím, na co si dát případně pozor ![]()
Měla jsem tento, než jsem z důvodu stěhování akvárko zrušila:
http://www.zoocenter.cz/index.php?…
A spokojená. Rybičky asi taky, neztěžovaly si ![]()
tý jo, ten vypadá podobně jako ten kraválista u našich…ale je pravdou, že ten byl kupovaný někdy před 10ti lety, možná víc
Takže od té doby určitě proběhlo nějaké vylepšení…a cena…ta je taky velmi pěkná ![]()
Eheim Aguaball za mě po 20 letech 1* super čisté akvárko a má i vzduchování
a je tichej !!!!
Ráda bych poradila, ale teď si nemůžu vzpomenout, taky jsem měla cca 100l akvárko, ale zrušilo se a poslalo dál i s komplet vybavením… Já to chtěla vyhodit, babičce to přišlo líto, tak sehnala někoho, kdo si to vezme
Zkusím se zeptat expřítele, jestli si to nebude pamatovat ![]()
a, tak koukám a ten náš filtr vypadal podobně jako ten, co sem dávala odkaz -PET- ![]()
ADA76 píše:
http://www.zoohit.cz/…18824/154091
Ten vypadá dobře..i ty recenze…jen ta cena
No, přinejhorším budu muset vydržet do vánoc a napsat si ježíškovi (na ty moje litry by to stálo 900,–
)
Kate, tím líp. Víc spokojených uživatelů je jedině k dobru ![]()
No já jsem akvarista cca přes 20let a tohle je můj 1 takto drahý filtr a také první na který se chodím dívat zda funguje …hihihihi a má ten " bublifuk" na hladině…a mám 3 koše…a v jednom i uhlí a akvárko nebylo nikdy čistější. Jako záruku máme na 4 roky a já taky šetřila, ale vím že to byl dobrej kup!!! Dřív jsem měla ty co tady už byly avizované a určo bych už tenhle náš nikdy neměnila. prostě zatím super zkušenost no ![]()
Ado, díky za tip, vypadá fakt dobře. Zrovna na něj koukám v e-shopu, kde nakupuju vlastně většinu potřeb pro svoje zvířata, mají ho za 890,– a hlavně..vozí mi to osobním rozvozem a neplatím poštovné
Každopádně…takhle fotka mě skoro až vyděsila
Na to budu potřebovat vyvěšený manuál, abych to zase dala do kupy ![]()
Hele mám taky 3 košák a je to lehoučké…jen to zacvakáš do sebe
Já mám modrou malou houbičku nahoře, pak mám nasypaný uhlí a malou houbičku a dole bílou houbu. čistím 1× za měsíc nebo před mega dovolenou a fakt ručím za totální ticho!!!! Jen když se odpaří voda, tak jak máme ten difuser, tak to jakoby cáká ![]()
…hele pokud dáš ten difuser - ta dlouhá dírkatá tyčka, tak už nepotřebuješ ten prusvitnej kousek a tu hadičku co čouhá ven z vody
Pokud to saje vzduch tak to je víc slyšet. Já si dala poradit …že se nemám bát difuseru a mám ho tak aby to bylo na hladině a tím to okysličí a fakt super ![]()
ADA76 píše: …pak písni jakej jeaž teda našetříš
no, to asi hned tak nebude…ale mohla bych si udělat radost k narození mimča v září…to se pak něco tichého fakt hodí, když přibude křikloun
…hlavně budu chvíli brát MD..což je u mě dvojnásobek současné RD, takže se bude „šetřit“ mnohem líp ![]()
My mame 450l, tak jsem psala priteli sms a cituji odpoved:
„vybirat od atman nebo fluval, neco co precerpa 4 objemy za hod. Celkem jedno jestli vnitrni nebo venkovni na ten objem 100l“.
P.S. koukam, ze jsme tehotne na den stejne
ten nas milacek je ale o cca tyden vetsi…