Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Máme jezevčíka a ten má spondylozu,teď zase začal mít bolesti.Doma máme od veterináře Novalgin,ale vypadá to ,že mu není dobře.Tak jsem mu zkusila koupit ten Alavis Single.Zlepšily se bolesti u vašich hafanů-kočiček?Teď přemýšlím jestli by nebyl lepší ten Alavis Celardine ![]()
Když půjdem k veterináři tak ho zase bude zbytečně rentgenovat a zaplatím děsný prachy
Stejně mi řekne,že se to nedá léči ta že je to nezvratné ![]()
Ja davala ovcounovi Alavis 3 a zabiral mu dobre, z nechodiciho psa se stal chodici, ba behaci ![]()
Ahojky skorosousedko ![]()
Náš pes taky vlastnil S .Bohužel opravdu se to vyléčit nedá jedině spomalit vývoj.Jezdili jsme po všech čertech a nikdo nedokázal pomoci jen radili hodně teplo na záda tak pes nosil ledvinovej pás a bylo mu trochu lépe.Taky záleží v jaké fázi to váš Jozev jezevčík má http://www.decker.cz/…oceni_SA.htm
Kampak jezdíš na veterinu?
Ahojky Kami ![]()
No před dvěma lety měl srostlý 4 poslední obratle-od ocasu,ale už měl náznak na dalších 5ti
No a teď má dost bolesti,v noci se někdy vzbudí a úplně veje bolestí
To mu dám ten Novalgin,ale to je tam ráno nablito
Někdy doma i učůrne
Je mu teprve 8 a tohle onemocnění mu zjistilii v 6ti ![]()
Etcetera78 píše:
Ja davala ovcounovi Alavis 3 a zabiral mu dobre, z nechodiciho psa se stal chodici, ba behaci
Děkuji ![]()
Kami- na veterinu jezdím do Klaisovky,když je problém,na očko chodíme u nás ![]()
Na Alavis nedám dopustit, máme vyzkoušeno u velkých plemen. Zlepšení téměř 100%.
Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odesel ![]()
asha píše:
Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odesel
Ty výrustky je ta spondyloza podle mě
Jednou už ten jezevčík nemohl vůbec chodit.Tahal za sebou zadní packy.Dostal kortikoidy a alavis a zase chodí,ale teď má právě ty bolesti a někdy ztuha vstává a kňučí ![]()
verenika píše:asha píše:Ty výrustky je ta spondyloza podle mě
Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odeselJednou už ten jezevčík nemohl vůbec chodit.Tahal za sebou zadní packy.Dostal kortikoidy a alavis a zase chodí,ale teď má právě ty bolesti a někdy ztuha vstává a kňučí
Ja prave netusim, podle popisu jsem myslela, ze to je hlavne srustani obratlu a toho vseho… to nema, ona ma jen ty vyrustky, ktery utiskujou michu.
Kortikoidy ma taky, ale to do ni moc cpat nechcem, jen kdyz je nejhur. Jak ten Alavis funguje? Ted ji navic zjistili sedy zakal, to je fakt k pos… ![]()
A jo, ted na to koukam. Zadny veterinar nam to nepojmenoval…
Asho koukni na ten odkaz od Kamči,tam je to namalovaný.Je to v prd.. s těma hafanama.Ten alavis Single a celedrine(nebo tak nějak) je na bolest při takovýhle stavech a mají i nějakoou látku kloubní výživy.To nám prve doporučili na tý veterině.A pomohlo mu to.Chce to dlouhodobě ![]()
Dáváme labradorce Alavis 5 a opravdu to zabírá, ale chce to brát dlouhodobě. I tak má někdy bolesti a to dáváme Ibalgin, zabírá rychle a není ji po tom špatně. Přeju ať je pejskovi lépe ![]()
Holky díky ![]()
kamčo- jěště s tím teplem,v zimě jsem mu chtěla koupit ten obleček a on si ho vůbec nenechá nanadat.Se bojí a chce mě kousnout ![]()
verenika píše:
Asho koukni na ten odkaz od Kamči,tam je to namalovaný.Je to v prd.. s těma hafanama.Ten alavis Single a celedrine(nebo tak nějak) je na bolest při takovýhle stavech a mají i nějakoou látku kloubní výživy.To nám prve doporučili na tý veterině.A pomohlo mu to.Chce to dlouhodobě
Jj koukla jsem. Kdyz byla mlada, strasili nas osteoporozou, mela i zlomenou predni…no a nakonec houby osteoporoza. Kloubni vyzivy brala dlouho. Musim zjistit, co to vubec ted bere ![]()
Lonynko, jaky Ibalgin davate?
Naší čuzičce je za pár dní 16 a je v poho
.ba naopak ta je nesmrtelná(naštěstí)
Tak snad vám to taky pomuže
a možná k nám brzo přijde novej člen rodiny
malej anatol
http://www.bazos.cz/…10209886.jpg