Alavis Single - používáte někdo pro psa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17310
17.5.11 18:05

Alavis single používáte někdo pro psa?

Ahoj

Máme jezevčíka a ten má spondylozu,teď zase začal mít bolesti.Doma máme od veterináře Novalgin,ale vypadá to ,že mu není dobře.Tak jsem mu zkusila koupit ten Alavis Single.Zlepšily se bolesti u vašich hafanů-kočiček?Teď přemýšlím jestli by nebyl lepší ten Alavis Celardine :think:

Když půjdem k veterináři tak ho zase bude zbytečně rentgenovat a zaplatím děsný prachy :zed: Stejně mi řekne,že se to nedá léči ta že je to nezvratné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
17.5.11 18:09

Ja davala ovcounovi Alavis 3 a zabiral mu dobre, z nechodiciho psa se stal chodici, ba behaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.5.11 18:14

Ahojky skorosousedko :hug:
Náš pes taky vlastnil S .Bohužel opravdu se to vyléčit nedá jedině spomalit vývoj.Jezdili jsme po všech čertech a nikdo nedokázal pomoci jen radili hodně teplo na záda tak pes nosil ledvinovej pás a bylo mu trochu lépe.Taky záleží v jaké fázi to váš Jozev jezevčík má http://www.decker.cz/…oceni_SA.htm
Kampak jezdíš na veterinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 18:21

Ahojky Kami :huban:

No před dvěma lety měl srostlý 4 poslední obratle-od ocasu,ale už měl náznak na dalších 5ti :zed: No a teď má dost bolesti,v noci se někdy vzbudí a úplně veje bolestí :cry: To mu dám ten Novalgin,ale to je tam ráno nablito :-? Někdy doma i učůrne :roll: Je mu teprve 8 a tohle onemocnění mu zjistilii v 6ti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 18:21
Etcetera78 píše:
Ja davala ovcounovi Alavis 3 a zabiral mu dobre, z nechodiciho psa se stal chodici, ba behaci :palec:

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 18:22

Kami- na veterinu jezdím do Klaisovky,když je problém,na očko chodíme u nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
17.5.11 19:07

Na Alavis nedám dopustit, máme vyzkoušeno u velkých plemen. Zlepšení téměř 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 19:13

Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odesel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 19:24
asha píše:
Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odesel :cry:

Ty výrustky je ta spondyloza podle mě :wink: Jednou už ten jezevčík nemohl vůbec chodit.Tahal za sebou zadní packy.Dostal kortikoidy a alavis a zase chodí,ale teď má právě ty bolesti a někdy ztuha vstává a kňučí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 19:34
verenika píše:
asha píše:
Holky a funguje to taky na vyrustky na pateri? Nase cubina je ma v dolni casti, obcas se ji podlamujou packy. Neco na to bere, ale ja ji ted u sebe nemam a vsechno zarizuje moje mama. Prvni pes presne na tohle odesel :cry:
Ty výrustky je ta spondyloza podle mě :wink: Jednou už ten jezevčík nemohl vůbec chodit.Tahal za sebou zadní packy.Dostal kortikoidy a alavis a zase chodí,ale teď má právě ty bolesti a někdy ztuha vstává a kňučí :cry:

Ja prave netusim, podle popisu jsem myslela, ze to je hlavne srustani obratlu a toho vseho… to nema, ona ma jen ty vyrustky, ktery utiskujou michu. :think: Kortikoidy ma taky, ale to do ni moc cpat nechcem, jen kdyz je nejhur. Jak ten Alavis funguje? Ted ji navic zjistili sedy zakal, to je fakt k pos… :cry:

A jo, ted na to koukam. Zadny veterinar nam to nepojmenoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 19:39

Asho koukni na ten odkaz od Kamči,tam je to namalovaný.Je to v prd.. s těma hafanama.Ten alavis Single a celedrine(nebo tak nějak) je na bolest při takovýhle stavech a mají i nějakoou látku kloubní výživy.To nám prve doporučili na tý veterině.A pomohlo mu to.Chce to dlouhodobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3966
17.5.11 20:10

Dáváme labradorce Alavis 5 a opravdu to zabírá, ale chce to brát dlouhodobě. I tak má někdy bolesti a to dáváme Ibalgin, zabírá rychle a není ji po tom špatně. Přeju ať je pejskovi lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.5.11 20:23

Holky díky :huban:

kamčo- jěště s tím teplem,v zimě jsem mu chtěla koupit ten obleček a on si ho vůbec nenechá nanadat.Se bojí a chce mě kousnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 20:36
verenika píše:
Asho koukni na ten odkaz od Kamči,tam je to namalovaný.Je to v prd.. s těma hafanama.Ten alavis Single a celedrine(nebo tak nějak) je na bolest při takovýhle stavech a mají i nějakoou látku kloubní výživy.To nám prve doporučili na tý veterině.A pomohlo mu to.Chce to dlouhodobě :think:

Jj koukla jsem. Kdyz byla mlada, strasili nas osteoporozou, mela i zlomenou predni…no a nakonec houby osteoporoza. Kloubni vyzivy brala dlouho. Musim zjistit, co to vubec ted bere :think:

Lonynko, jaky Ibalgin davate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.5.11 20:37

Naší čuzičce je za pár dní 16 a je v poho :wink: .ba naopak ta je nesmrtelná(naštěstí)
Tak snad vám to taky pomuže

a možná k nám brzo přijde novej člen rodiny :lol: malej anatol
 http://www.bazos.cz/…10209886.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný