Čím leštíte lakovanou kuchyň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
7.12.11 07:47
janisska píše:
Janichka píše:
Laskecka píše:
Janichka píše:
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji :palec:
no já po tim cleanu mám pořád šmouhy :nevim: A ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit :lol: Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka :)
Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:D :pankac:
Já už bych nechtěla to lesklou kuchyň :mrgreen:
:lol: od té mě manžel naštěstí odradil, bohužel už se mu to nepovedlo u bílé sedačky :lol: Njn chybama se člověk učí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.12.11 14:23

moc děkuji za rady, přiznávám lakovaná kuchyn je mrcha sice nadávám že musím furt leštit ale ten pohled na tu kuchyn za to stojí a taky jsem si objednala bilou sedačku tak až přístí týden doděláme obývák tak jí vyndáme z garáže tak jsem na to zvědavá jestli jsem taky udělala chybu nebo to náko zvládnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.12.11 15:30

Mám jen lakovanou pracovní desku a obklady s vysokým leskem,někdo tady na netu radil octovou vodu,je super i na okna.

• Citovat
  • Upravit
167
8.12.11 08:04
Laskecka píše:
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy :nevim:

antibacterial :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný