Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
janisska píše:Janichka píše:Já už bych nechtěla to lesklou kuchyňLaskecka píše:Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:DJanichka píše:no já po tim cleanu mám pořád šmouhy
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucujiA ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit
Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka
moc děkuji za rady, přiznávám lakovaná kuchyn je mrcha sice nadávám že musím furt leštit ale ten pohled na tu kuchyn za to stojí a taky jsem si objednala bilou sedačku tak až přístí týden doděláme obývák tak jí vyndáme z garáže tak jsem na to zvědavá jestli jsem taky udělala chybu nebo to náko zvládnem
Mám jen lakovanou pracovní desku a obklady s vysokým leskem,někdo tady na netu radil octovou vodu,je super i na okna.
Laskecka píše:
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy
antibacterial ![]()