Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj potřebovala bych poradit mám týden lakovanou kuchyn nevím čím to mám vyleštit furt mám vidět šmouhy jsem úchylák na pořádek a jenom leštím a leštím zkoušela jsem to jarovou vodou vlchčenejma ubrouskama na kuchyn a furt tam jsou prosím o radu!!!
a co zkusit přípravky na sklo
já používám třeba clin a jsem spokojená k tomu švedskou utěrku od japoncu a hotovo
Ja mam bilou ve vysokem lesku a umyvam clinem ak uz bylo receno:) je na to fakt nejlepsi. Umyje necistoty a vylesti potapkane!!! Normalne to nastrikam a vylestim do sucha papirovyma uterkama a prejedu i pracovni desku ze sutru!!
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy ![]()
Taky používám Clin, je na to úplně suprový, žádné čmouhy, nic. Máme kuchyň přes 3 roky a pořád OK (ze začátku jsem se bála, aby clin nenarušil ten povrch).
Nerez je děs, běs, hnus 1. třídy. jsem max nasr… na tento materiál. Jediné co si chválím, je trouba a mikrovlnka, ty mají na té nerezi takovou jakoby lakovou vrstvu a to čistím opět Clinem a super. Ale klasická nerez ![]()
Máme kuchyň v lesku, čistím prostředkem na sklo a papírovou utěrkou, když jsou tam festovní fleky tak Cifem na kuchyň, leštím takovým modrým hadříkem z DM, který má dva povrchy, jedním čistíš, druhým leštíš..ale jak se jmenuje nevím, je ale fakt skvělej!!! ![]()
Laskecka píše:
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy
..u nás zabralo až leštidlo na chromované části motorek …
![]()
Laskecka píše:čističem na nerez z DM nemám jedinou šmouhu…
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji ![]()
Lenka512 píše:Laskecka píše:..u nás zabralo až leštidlo na chromované části motorek …
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy![]()
Janichka píše:
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji
no já po tim cleanu mám pořád šmouhy
A ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit
Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka ![]()
Laskecka píše:Janichka píše:no já po tim cleanu mám pořád šmouhy
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucujiA ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit
Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka
Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:D ![]()
Janichka píše:Laskecka píše:Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:DJanichka píše:no já po tim cleanu mám pořád šmouhy
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucujiA ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit
Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka
Já už bych nechtěla to lesklou kuchyň ![]()