Čím leštíte lakovanou kuchyň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
6.12.11 20:21

Čím leštíte lakovanou kuchyň

Ahoj potřebovala bych poradit mám týden lakovanou kuchyn nevím čím to mám vyleštit furt mám vidět šmouhy jsem úchylák na pořádek a jenom leštím a leštím zkoušela jsem to jarovou vodou vlchčenejma ubrouskama na kuchyn a furt tam jsou prosím o radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3950
6.12.11 20:50

a co zkusit přípravky na sklo :think: já používám třeba clin a jsem spokojená k tomu švedskou utěrku od japoncu a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.12.11 20:59

Myslíš lakovanou lakem, nebo tu barevnou lesklou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.12.11 21:03

Ja mam bilou ve vysokem lesku a umyvam clinem ak uz bylo receno:) je na to fakt nejlepsi. Umyje necistoty a vylesti potapkane!!! Normalne to nastrikam a vylestim do sucha papirovyma uterkama a prejedu i pracovni desku ze sutru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.12.11 21:05

Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.12.11 21:05

Taky používám Clin, je na to úplně suprový, žádné čmouhy, nic. Máme kuchyň přes 3 roky a pořád OK (ze začátku jsem se bála, aby clin nenarušil ten povrch).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.12.11 21:07

Nerez je děs, běs, hnus 1. třídy. jsem max nasr… na tento materiál. Jediné co si chválím, je trouba a mikrovlnka, ty mají na té nerezi takovou jakoby lakovou vrstvu a to čistím opět Clinem a super. Ale klasická nerez :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
6.12.11 21:15

Máme kuchyň v lesku, čistím prostředkem na sklo a papírovou utěrkou, když jsou tam festovní fleky tak Cifem na kuchyň, leštím takovým modrým hadříkem z DM, který má dva povrchy, jedním čistíš, druhým leštíš..ale jak se jmenuje nevím, je ale fakt skvělej!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.12.11 21:46
Laskecka píše:
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy :nevim:

..u nás zabralo až leštidlo na chromované části motorek … :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
6.12.11 22:27
Laskecka píše:
Doufám, že nevadí když se ti vetřu do tématu. Holky prosím Vás čím čistíte digestoř z nerezu? Mám vyzkoušené specialní přípravky na nerez,vlhčené ubrousky i citronem myslím,že jsem to dělala. Ale pořád tam mám příšerné šmouhy :nevim:
čističem na nerez z DM nemám jedinou šmouhu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.12.11 23:23

Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.11 06:26
Lenka512 píše:
Laskecka píše:
..u nás zabralo až leštidlo na chromované části motorek … :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: manžel tam nějaké mít bude, zkusím to, to by mě v životě nenapadlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.11 06:29
Janichka píše:
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji :palec:

no já po tim cleanu mám pořád šmouhy :nevim: A ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit :lol: Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.12.11 07:02
Laskecka píše:
Janichka píše:
Ja nerez buru taky tim clinem. Konecne uz jsem se zbavila nerez drezu a vymenila za granitovy a super, doporucuji :palec:
no já po tim cleanu mám pořád šmouhy :nevim: A ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit :lol: Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka :)

Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.12.11 07:40
Janichka píše:
Laskecka píše:
Janichka píše:
no já po tim cleanu mám pořád šmouhy :nevim: A ten gratinovaný dřez je super věc, taky o něm přemýšlím. Śkoda, že člověk když se zařizoval tak o tom nic nevěděl, ted vedu 5 let první domácnost a už přesně vím kde bych co chtěla vyměnit :lol: Zrovna včera letěl bílý koberec z obývaku a je tam plovoučka :)
Ja vedu komplet novy byt dva roky a taky bych spousty veci udelala jinak. Ale to jsme holt my zeny!!! Vecne nespokojene:D :pankac:

Já už bych nechtěla to lesklou kuchyň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný