Voňavý domov - čím provonět

14983
6.12.11 09:49

voňavý domov

Ahoj holky,

jdu si pro radu a pro tipy, jak mít voňavý domov. Máme 2patrový dům a chybí mi nějaká hezká vůně, která by se domem linula, ale přitom nebyla protivná.

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
6.12.11 09:53

A nechceš zkusit ten Bries nebo něco takového?Já mám jen svíčky od bries na stole a provoní mi celý pokoj i když nehoří.

• Citovat
  • Upravit
28414
6.12.11 09:54

My máme airwick do elektriky, jablečno-skořicovou vůni. A jinak jinou když nejsou vánoce, ale teď nevím jaká to byla :think:
Na záchodě Fresh matic vanilka karamel. A jinak leknín nebo co to bylo.
Ten do elektriky ale nemám furt v zásuvce, stačí třeba 2× denne na chvilku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.12.11 09:57

Aha?ten mám taky ale kde???? :-) úplně bych zapoměla,jdu ho hledat.

• Citovat
  • Upravit
11689
6.12.11 09:57

To mi připominá, jak si manžel liboval, že nám ted domeček vonní po vanilkových rohlíčcích :) Chtěla bych taky nějakou takovou vůni celoročně. Normálně používám ruzné vonné spreje, a zapaluji vonavé svíčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.12.11 09:58

Včera jsem si na Brise svíčce všimla upozornění
„Osvěžovače vzduchu nenahrazují správné hygienické návyky“
Tak bacha :mrgreen:

Mi ty umělé vůně moc nevoní :think: teď si někam dám spíš pomeranč napíchaný hřebíčkem nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
6.12.11 10:01

ahoj,
já na ty umělé vůně do zásuvek moc nejsem.
Nejlepší je teď o vánocích do váz po domě nastrkat smrkový větve, zapálit v krbu a začít něco péct (ale nepřipálit :-) ). To je tip na čas vánoční.
Během roku občas používám různé éterické oleje. Prodávají takové vysoké skleněné karafy s různými vůněmi a do toho se zastrkají takový dřevěný tyčinky - po těch ten olej pomalu vzlíná a voní. Kupuji v Decolandu v Průhonicích nebo v Palladiu je jeden obchod s bytovými doplňky (koukám, že jsi taky z Prahy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.12.11 10:03
Laskecka píše:
To mi připominá, jak si manžel liboval, že nám ted domeček vonní po vanilkových rohlíčcích :) Chtěla bych taky nějakou takovou vůni celoročně. Normálně používám ruzné vonné spreje, a zapaluji vonavé svíčky :)

Já právě nedávno koupila svíšku brise vanilkovou a tchýně si myslela, že už dělám vanilkové rohlíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.12.11 10:04
Pipet píše:
Včera jsem si na Brise svíčce všimla upozornění
„Osvěžovače vzduchu nenahrazují správné hygienické návyky“
Tak bacha :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.12.11 10:05
elfans píše:
Laskecka píše:
To mi připominá, jak si manžel liboval, že nám ted domeček vonní po vanilkových rohlíčcích :) Chtěla bych taky nějakou takovou vůni celoročně. Normálně používám ruzné vonné spreje, a zapaluji vonavé svíčky :)
Já právě nedávno koupila svíšku brise vanilkovou a tchýně si myslela, že už dělám vanilkové rohlíčky.

super, tu vyzkouším :) děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
6.12.11 10:14

u nás airwick do zásuvky, máme v chodbě kočkolit a mě děsně dráždí nos, i když je úplně neposkvrněnej :mrgreen: momentálně jablko+skořice.. ;)

• Citovat
  • Upravit
2673
6.12.11 10:16
Black_Orchids píše:
ahoj,
já na ty umělé vůně do zásuvek moc nejsem.
Nejlepší je teď o vánocích do váz po domě nastrkat smrkový větve, zapálit v krbu a začít něco péct (ale nepřipálit :-) ). To je tip na čas vánoční.
Během roku občas používám různé éterické oleje. Prodávají takové vysoké skleněné karafy s různými vůněmi a do toho se zastrkají takový dřevěný tyčinky - po těch ten olej pomalu vzlíná a voní. Kupuji v Decolandu v Průhonicích nebo v Palladiu je jeden obchod s bytovými doplňky (koukám, že jsi taky z Prahy).
¨
Přesně tak,taky mám po době ve vázách větvičky a nádherně to dům provoní :DMiluju vůni jehličí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.12.11 10:16

Pokud máš ráda svíčky, tak fakt vonící jsou ty z Ikei…dokonce i zabalené mi provoněly celej byt :mrgreen:

No a nebo jak psaly holky nějaký ten Briese do zásuvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.12.11 10:21

já si ráda zapálim aromalampičku a oleje si dávám podle nálady. Kapku přidávám i do vody na vytírání :palec:
Sice to nevoní pořád, ale já mám radši pořádně čerstvý vzdoušek po vyvětrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
6.12.11 10:24

Přesně jak říká Black Orchids, tak kupuji tyhle oleje. Je to váza… mám jak skleněné, tak i různé barvy, podle toho, kam je dávám, k tomu bambusové tyčky, vypadá to pěkně a ještě to není umělá, silná vůně. Naopak taková příjemná, jemná… můžeš si vybrat, jaký olejíček - jakou vůni - naliješ a ty tyčinky to nasáknou a provoní.

Případně nějaké vonné svíčky, a jak někdo psal ten Airwick a podobné, ale to nemáme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný