Zdražování - čeho jste se museli vzdát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Larr
1.12.11 21:43

Zdražování - čeho jste se museli vzdát?

Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte? 8o :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
1.12.11 21:45

Nic.. :think: Kupujem furt všechno stejně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.12.11 21:46
Larr píše:
Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte? 8o :think: :mrgreen:

Ahoj, mě štve hlavně to, že nemáme na koníčky, sporty a tak prostě na zábavu :zed: i jen tak si jít posedět do restaurace :cert: Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.12.11 21:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.12.11 21:50

Ničeho se nevzdávám, když se zdraží tak si vydělám víc… Teda jestli ještě zdraží cigarety tak už manžela si trefí :lol: Dělám si srandu, zatím ta moje neřest přežila každé její zdražení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.12.11 21:51

Ničeho jsem si nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.12.11 21:51

Je fakt,že jsem si ted v krámě všimla,že se zdražila třeba lučina a pár pomazánek,co jsem kupovala.A taky můj oblíbený vícezrnný chleba.Ale zatim si kupuju a dopřávám všechno jako dřív a doufám že dál budu.Mám dobrou práci,tak mi to zdražení zas až tolik nepřijde,ale je fakt,že kdybych brala 15 tis.tak ai tak lehce nevyžiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.12.11 21:53

My kupujem pořád stejné věci, ale míň a řekla bych, že s nimi líp a uvážlivěji nakládáme, snažíme se, aby vydržely dýl - jak jídlo, tak třeba kosmetika. Začali jsme třeba na WC a na mytí používat vodu ze studny místo městské… Maso si s chlapem rozdělíme jedno napůl a udělám víc přílohy… Jako snažíme se šetřit, ale zase ne za cenu toho, že si pak nakoupím plno levných nekvalitních věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.12.11 21:58

Přestala jsem si kupovat časopisy, ale to ne kvůli zdražení, prostě mi teď přijdou jako ještě větší luxus než předtím. A víc se dívám na ceny, víc nad tím přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 22:01
Larr píše:
Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte? 8o :think: :mrgreen:

Můžu se zeptat, co konkrétně se zdražilo ? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.12.11 22:03

Zatim nic, kupuju pořád stejně. Tak doufam, že to tak bude i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.12.11 22:03
mahdalka píše:
Je fakt,že jsem si ted v krámě všimla,že se zdražila třeba lučina a pár pomazánek,co jsem kupovala.A taky můj oblíbený vícezrnný chleba.Ale zatim si kupuju a dopřávám všechno jako dřív a doufám že dál budu.Mám dobrou práci,tak mi to zdražení zas až tolik nepřijde,ale je fakt,že kdybych brala 15 tis.tak ai tak lehce nevyžiju :think:

Jo tak pomazánky dělám domácí :mrgreen: Ale lučinu do nich používám :lol: O kolik se mohl takový kelímek zdražit ? o 3 kč ? A kolik takových kelímku za měsíc koupím? 4? 5? Takže 15 kč.. hmm tak toho bych si fakt nevšimla :) Ještě něco se zdražilo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.12.11 22:04

Holky a vy jste si fakt nevšimly,že některý potraviny jsou o pár korun dražší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.12.11 22:06

Nezajímá mě že lučina místo 13 stojí těď skoro 16 :nevim: Až jí zdraží na 50 kč tak se možná pozastavím :lol:

Já lučinu a žervé miluju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
1.12.11 22:07

My teda kupujeme furt stejné potraviny. Co jsem si všimla tak dost zdražilo maso, kvalitní šunky a různé sýry. Většinou vychytávám akce v obchodech a nakoupím větší množství balených potravin s delší trvanlivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný