Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Larr píše:
Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte?![]()
![]()
Ahoj, mě štve hlavně to, že nemáme na koníčky, sporty a tak prostě na zábavu
i jen tak si jít posedět do restaurace
Zrovna včera jsem nad tím přemýšlela..
Ničeho se nevzdávám, když se zdraží tak si vydělám víc… Teda jestli ještě zdraží cigarety tak už manžela si trefí
Dělám si srandu, zatím ta moje neřest přežila každé její zdražení ![]()
Je fakt,že jsem si ted v krámě všimla,že se zdražila třeba lučina a pár pomazánek,co jsem kupovala.A taky můj oblíbený vícezrnný chleba.Ale zatim si kupuju a dopřávám všechno jako dřív a doufám že dál budu.Mám dobrou práci,tak mi to zdražení zas až tolik nepřijde,ale je fakt,že kdybych brala 15 tis.tak ai tak lehce nevyžiju ![]()
My kupujem pořád stejné věci, ale míň a řekla bych, že s nimi líp a uvážlivěji nakládáme, snažíme se, aby vydržely dýl - jak jídlo, tak třeba kosmetika. Začali jsme třeba na WC a na mytí používat vodu ze studny místo městské… Maso si s chlapem rozdělíme jedno napůl a udělám víc přílohy… Jako snažíme se šetřit, ale zase ne za cenu toho, že si pak nakoupím plno levných nekvalitních věcí.
Přestala jsem si kupovat časopisy, ale to ne kvůli zdražení, prostě mi teď přijdou jako ještě větší luxus než předtím. A víc se dívám na ceny, víc nad tím přemýšlím.
Larr píše:
Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte?![]()
![]()
Můžu se zeptat, co konkrétně se zdražilo ? ![]()
Zatim nic, kupuju pořád stejně. Tak doufam, že to tak bude i nadále.
mahdalka píše:
Je fakt,že jsem si ted v krámě všimla,že se zdražila třeba lučina a pár pomazánek,co jsem kupovala.A taky můj oblíbený vícezrnný chleba.Ale zatim si kupuju a dopřávám všechno jako dřív a doufám že dál budu.Mám dobrou práci,tak mi to zdražení zas až tolik nepřijde,ale je fakt,že kdybych brala 15 tis.tak ai tak lehce nevyžiju
Jo tak pomazánky dělám domácí
Ale lučinu do nich používám
O kolik se mohl takový kelímek zdražit ? o 3 kč ? A kolik takových kelímku za měsíc koupím? 4? 5? Takže 15 kč.. hmm tak toho bych si fakt nevšimla
Ještě něco se zdražilo ?
Holky a vy jste si fakt nevšimly,že některý potraviny jsou o pár korun dražší? ![]()
Nezajímá mě že lučina místo 13 stojí těď skoro 16
Až jí zdraží na 50 kč tak se možná pozastavím ![]()
Já lučinu a žervé miluju ![]()
My teda kupujeme furt stejné potraviny. Co jsem si všimla tak dost zdražilo maso, kvalitní šunky a různé sýry. Většinou vychytávám akce v obchodech a nakoupím větší množství balených potravin s delší trvanlivostí.
Co si kvůli stálému zdražování už nemůžete dovolit, co si už nekupujete, nedopřáváte? Co vás pak hodně štve, na co nemáte?