Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja ted v tehu mam suchou kuzi ve vlasech. 1× tydne na to napatlam kokosovy olej, necham pul hodky, pak umyju detskym samponem.
Meju vodou… a v pravidelnych intervslech psim samponem proti blecham… když dotshnou ze skoly vsi.
@Micaella22 To hned zítra zkusím, možná by to pomohlo k tomu malému ![]()
@j.a.n.i1
vši ani blechy nemá, má krátké blond vlasy řešené strojkem na 3, tam by se mršky neschovaly.
Manžel má atopicky ekzem, syn naštěstí ne ale taky se obcas po koupání skrabal a mel skupinky v hlavě, jen trosku nad čelem. Myjou se teď oba dětským mycim gelem od adermy i vlasy a super
a mazu ho krémem od adermy exomega
No poo, dceři myji vlasy od narození jen vodou, je jí pět a vlasy má úžasné.
@Fjodorka píše:
No poo, dceři myji vlasy od narození jen vodou, je jí pět a vlasy má úžasné.
to jsem taky se starším dělala, pak jsem se divila, proč pořád tak smrdí.. tomu musím mýt vlasy mým „dospěláckým“ šamponem, jinak smrdí jak mokrý pes..
mladšímu myju dětským šamponem, taky má v hlavě šupinky, ale na svědění si nestěžuje..
@Tamtama píše:
to jsem taky se starším dělala, pak jsem se divila, proč pořád tak smrdí.. tomu musím mýt vlasy mým „dospěláckým“ šamponem, jinak smrdí jak mokrý pes..
mladšímu myju dětským šamponem, taky má v hlavě šupinky, ale na svědění si nestěžuje..
Jo, v létě máme také mokrého psa, hlava se potí a na chatě je jen sprcha. Doma si napustí vanu a v té se půl hodiny potápí a to pak mokrý pes není. Vodu po koupání pak ještě kýblem leju do pračky.
@Fjodorka když si napustí vanu a máchá si vlasy, tak smrdí snad ještě víc. Jak říkám, chlapi jsou divní.
Ne, mně taky vlasy hrozně rychle zasmrádnou, večer umyju, ráno jdu do práce a odpoledne už je to hnus.
@Tamtama Tak to nevim, ja je třeba mam zplihle, na pohled hnusne, kdyz je dyl nemeju, ale nesmrdi mi. Ani detem, ty je maji i hezke.
@j.a.n.i1 já mám vlasy hodně husté, starší syn taky, tak třeba je to tím
@Tamtama
uvidíme, našemu klukovi jsou teprve 3 měsíce, tak třeba do čtyř let už bude také smrdět… No jak mužskej ![]()