Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tablety do myčky z drogerie DM, značka DenktMit
Cenu z hlavy nevím. Myjí stejně jako ty, co jsem používala předtím (Somat, Calgonit) a cena je cca poloviční.
Ahoj, tablety z DM stojí tuším 99Kč za 60ks. Mám vyzkoušené i tablety z Intersparu (Splendide) a Billy (Clever) a taky spokojenost ![]()
ahojky,užívám už dlouho prášek SAELA-CLEAR,je ekologický,dávám ho na plnou myčku 20ml.
Neprodává se ale v supermarketech,jen v kamenném obchodě(tam ho kupuji) nebo na netu.
http://www.saela.cz/
užívám od nich celou řadu i do pračky a vysavače vůni.
ještě mi vyhovuje Somat prášek,s tabletami zkušenost nemám
![]()
Ahoj, do myčky jsem zkoušela kdeco od nejdražších po nejlevnější, nejvíc mi vyhovuje Somat perfekt gel a mívají ho v akcích.Ted jsme ho sehnali za 99kč flašku při koupí 3ks.Flaška mi vydrží 2měsíce zhruba a myji jednou denně.
Používám tablety z DM DenkMit - kromě krásné ceny se v ničem neliší od dražších značek. Ba naopak, si myslím, že vyleští lépe ![]()
rok pouzivam somat perfect gel a super..jsem velmi spokojena,v akci maji 2z750ml za 199kc.
samozrejme sul i lestidlo musis davat i tak,i kdyz budes mit tablety.
Přidávám se k tabletám z DM DenkMit!!! ![]()
Používala jsem Calgonit, a je zbytečně drahý a tablety z DM jsou snad ještě lepší!!!!
jee tak to teď taky řeším, zkoušela jsem calgonit, somat a oboje nic moc tak asi prubnu tu DM, vůbec mě to nenapadlo že by mohly mít i svoje tablety do myčky
![]()
Taminka píše:samozrejme sul i lestidlo musis davat i tak,i kdyz budes mit tablety.
Pokud jsou to takové ty XXv1 tak leštidlo nemusíš, je to na nich přímo napsáno a já ho nedávám a nádobí se leskne jak psí *** ![]()
Ahojda přidávám se s chválou na Somat gel. Často se mi stávalo že tablety v myčce zůstávali a opatlalo se mi tím jen nádobí.
Ja pouzivam z Lidla W5, je to prasek, tak ho dam kolik potrebuju a naprosta spokojenost. Stoji 99,– za 2 kg. Jeste maji tablety a ty jsou taky v pohode.
Ahoj u výrobků do myčky záleží co chceš at splňují, no já chci používat ekologické prostředky a tak používám sice na první pohled dražší mytí,ale díky malému dávkování to zase vyjde levněji než jiné. záleží na kvalitě vody a myčky, máme nejtvrdší vodu a tohle mytí se mi skutečně osvědčilo viz obrázek.
Vystačí na 40 mycích cyklů silně
znečištěného nádobí ceny 218kč
Tak já raději používám mycí prostředek Calgonit než tablety. Pokud mám totiž program na teblety tak je mytí tak caa o 22 minut delší a to je zbytečné.
Mě to myje dobře ,ale je třeba čas od času použít odstra'novač mastnoty a pravidelně čistit filtry.Jen co dodělám zásoby budu kupovat ten v lidlu W5 kupuji i sůl a 2kg jsou za pusu.W5 dopadlo dobře i ve spotřebitelském testu nedaří se mi ho na netu najít.
Používám tablety Calgonit, Somat se mi neosvědčil - byly nedostatky. Ale klidně kombinuji se značkou Domol - to je z Rosmanna jejich levná značka a myjí perfektně. Chce to vyzkouše, záleží i na myčce. Opravdu levnější prostředky neznamená horší..
AHOJKY!PROSÍM O RADU,JAKÝ MÁTE OSVĚDČENÝ PROSTŘEDEK DO MYČKY.REKLAMÁM MOC NEVĚŘÍM.UVÍTÁM KAŽDOU VAŠI ZKUŠENOST.BUDU RÁDA,KDYŽ UVEDETE ZNAČKU,CENU.JSEM ZAČÁTEČNÍK
.DÍKY.D*