Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni, koupila jsem Ariel Pro-Zim gel a doma jsem zjistlila, že dávkování je uvedeno jen pro nádobku, která se vkládá přímo do bubnu pračky. Myslíte, že to můžu nalít do šuplíku (myslím u pračky
)a v jakém dávkování nebo si mám sehnat tu nádobku ![]()
Předem děkuji za příspěvky ![]()
Ahojky, také jsem si domů přinesla ariel bez nádobky. Kamarádka mi tvrdila, že se to nesmí lít do šuplíku, prý to ničí pračku. Nevím, co je na tom pravdy, moc se mi to nezdá, ale pro jistotu jsem to nalila přímo do bubnu na prádlo těsně před praním. Vždyť z té nádobky se to při praní taky vyleje.
A druhý den jsem zašla do drogerie, jestli nemají nějakou náhradní nádobku. Normálně mě nechali vzít si jinou z palmexu ![]()
Ahojky,
já teda liju tekutý prášek odjakživa do přihrádky a nic se nestalo. Nádobku jsem nikdy neměla. Jen na tomhle Arielu nám vadilo, že je hodně aromatický. Manžel ho úplně nesnášel a větral byt, když se sušilo prádlo. To spíš mi poničil přihrádku tekutý škrob Alba. Zůstaly tam takový vrstvičky.
V.
Mrkni do dm nebo do jiné drogerky, jestli nádobku nemají… Nebo se zkus poptat kamarádek, jestli nemají dvě… JInak já ho dřív lila normálně do nádržky, nebo rovnou do bubnu..
ahoj
já to léta liju do šuplíčku v pračce a nic se mi s tím nestalo a to používám především gely, když dám prášek tak mi tam zůstanou nevypláchnutý zbytky, když jsem ho nalila do bubnu měla jsem na prádle skvrny ![]()