Čím nahradit Nutrilon AC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
2.7.14 13:36

Čím nahradit Nutrilon AC

Ahoj holky, nevíte, čím by se dal nahradit Nutrilon AC? Není v Německu nebo Polsku nějaká alternativa? Syn ho pije jenom v noci, ale má takovou spotřebu, že nám piksla vydrží tak 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
2.7.14 13:39

@Teruna000 Kolik toho za noc vypije? Bez mlíka v noci nevydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.7.14 13:48

@Svistice 3 dávky…270 ml na jednu…nevydrží…čajmto nespraví :-/ teď jsem mu začala dělat rýžovou kaši, ale nevím jestli to nějak nevadí v takovém množství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.7.14 13:57

@Teruna000 A kdy jí večer před spaním (a co) + jak jí jinak přes den? Co mu tu vodu jen omlíkovat? Dělám to takhle klukovi, protože sní kaši na lžičku, vykoupe se a jde spát. V rámci zachování rituálu a pitného režimu dostane před spaním 120 ml vody s 2 odměrkami UM. Vypil by i víc a klidně neošizené, ale přišlo mi, že po tom zbytečně tloustnul a nepotřebuje se na noc zbytečně napchávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.7.14 14:00

@Svistice přes den sní všechno, co dostane…mezi 17 - 18 sní 270ml kaše a pak pil jeste ve 22 mleko, ale posledni cca mesic se potom budí, co 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.7.14 14:07

@Teruna000 Pokud jí přes den normálně, tak mi nepřijde, že by měl mít hlad. I když máš obříka, tak by se neměl v noci budit hlady. Znám kluka, kterému v noci ještě ve dvou letech dělali asi 4× mlíko, ale on přes den nechtěl nic normálního jíst, takže se dožíral tím mlíkem v noci. Co tu večerní kaši posunout na později a přidat ještě jedno normální jídlo mezi tou 17-18h?
Nebo nějaký jiný důvod buzení (zuby, špatné sny…)? Mě se kluk budí v noci 1×, věřím, že kdybych mu mlíko dala, tak ho asi vypije, ale vím 100%, že se nebudí hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.7.14 14:15

@Svistice no on v tu dobu chodí spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.1.17 04:07

Pokud nevadí HiPP, tak ten stojí krabice v Německu 9,8 EUR (prodejna fabriky, Kaufland), max 10,5 (drogerie Rosmann či DM). Němci mají pro Nutrilon jiný název, protože Nutrilon je z Holandska a na německém trhu používá jinou značku (zapomenuto, zjistím), vzhled krabice je stejný. Polsko je o dost dražší. A hlavně HiPP i Nutrilon (na 100% ověřeno přímo u zasoupení výrobce) používají dál rozdělenou Evropu a v Německu máš západní složení, u nás a v Polsku východní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová