Čím obdarovat přítelovu dceru?

252
16.12.14 10:42

Čím obdarovat?

Tento rok bych chtěla obdarovat i přítelovo dceru z předešlého vztahu, které je 2,5 roku. My zatim máme 2 měsíčního prcka, takže nemám tušení co jí koupit. Nejvíce jí zajímají stavebnice. Kuchyňku, panenky, kočárky, uklízecí náčiní má taky. Chtěla bych něco kreativního něco vzdělávacího a naučnýho co by jí opravdu zaujalo. Hraček je opravdu hodně, ale já pořád nevím co by se jí tak mohlo líbit. :? Tak jsem Vás chtěla poprosit o zkušenosti, které dárky se vašim dětem líbili nejvíc? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
16.12.14 10:47

Ahoj, u nas je popularni toto: http://eshop.knihydobrovsky.cz/…-634926.html?…. Jsou tam male dilky, ale nase mladsi stavi uz cca od roka a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
16.12.14 10:48
@Labuť19 píše:
Tento rok bych chtěla obdarovat i přítelovo dceru z předešlého vztahu, které je 2,5 roku. My zatim máme 2 měsíčního prcka, takže nemám tušení co jí koupit. Nejvíce jí zajímají stavebnice. Kuchyňku, panenky, kočárky, uklízecí náčiní má taky. Chtěla bych něco kreativního něco vzdělávacího a naučnýho co by jí opravdu zaujalo. Hraček je opravdu hodně, ale já pořád nevím co by se jí tak mohlo líbit. :? Tak jsem Vás chtěla poprosit o zkušenosti, které dárky se vašim dětem líbili nejvíc? :)

Nevím jestli by se jí nebo tobě líbilo něco takového.

Mrkni na edici sova moudrá hlava od alexander, já mám jejich věci ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.14 10:50

Tak pro tenhle věk nejsou špatný takový velký dřevěný korálky. K tomu se prodává „jehla s nití“, ve skutečnosti provázek zakončený neškodnou dřevěnou jehličkou. Je to dobré na motoriku a navíc si holčička může vyrobit parádu na sebe. Taky se prodávají prstové barvičky-mrňata do toho rovnou máčejí ručky a malují. Nebo kostky jsou super, ať už typu velké Lego (různé stavebnice), nebo takové ty s obrázky. Za rok už můžeš zkusit třeba barvičky na sklo, i když tam bude asistence dospělého nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
16.12.14 10:58

Líbí se mi stavebnice geomatic nebo tak nějak. Když zadáš do vyhledávače převodové stavebnice tak ti vyskočí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
16.12.14 11:13

@Vrtul Já mám pro moju supermaxi stavebnici (je to skoro to samé jako ten geomag, ale levnější varianta), tak doufám, že se jí to bude líbit… viděla to u kluků od sestřenky a tam si s tím docela vyhrála, tak se jí to snad bude líbit :)

• Citovat
  • Upravit
quassa
16.12.14 11:20

Jinak u nás teď vedou pastelky a malování, obrázkové knížky (listuje sama a říká co je na obrázku), lego duplo (i když už ne tak jak před pár měsíci), balonky (trefujem se do toho dětského basketbalového koše)… ale na vánoce jsem koupila tu supermaxi stavebnici, memino protiklady, play doh plastelínu - to si myslím že zaujme, strašně se jí libilo těsto na cukroví :) a magnetický rybolov… a další drobnosti :)

• Citovat
  • Upravit
736
16.12.14 11:28

Mindok Smart hry, třeba Den a noc nebo možná spíš Králík KUK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat