Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, Vánoce se blíží a shánění dárků vrcholí..
Přítel nic nepotřebuje a taky mám zákaz za něj utrácet
Takže jsem dneska využila toho, že není doma a pustila se do přemýšlení ![]()
1. Koupím dvě svíčky a pytlíkovou polévku - zabalím to jako večeři při svíčkách ![]()
2. Rumové kuličky v dárkovém balení vlastní výroby - přítel má rád rum a dát mu lahev to nee ![]()
3. Poukázky typu „půlnoční sex“ „umytí zad“,„100 polibků“,„na svíčkovou“.. Nemáte někdo další nápady, chci jich alespoň 30 a jsem na 14 :/
4. Mašli, kterou si uvážu na sebe - furt říká že mu stačim já, tak mě dostane ![]()
Napadá někoho něco dalšího, nenáročného na finance, nejlépe vlastní výroby, co potěší..
Ty rumové kuličky mi nepřijdou špatné, ale určitě bych mu to nedala jako jediný dárek. Ostatní varianty bych rovnou vyřadila ![]()
Jo jednicka je dobra, ale bud u toho radeji i naha s tou masli ![]()
@levandule23 píše:
Ty rumové kuličky mi nepřijdou špatné, ale určitě bych mu to nedala jako jediný dárek. Ostatní varianty bych rovnou vyřadila
JJ ty kuličky jsou ještě ok
Ale ten zbytek
![]()
Proč směšné? Ty poukázky mi přijdou super.. já sama bych je brala všema deseti..
Sama dárky letos taky vyrábím, každému na míru. Tak napiš co máš a třeba nás tady něco napadne
@Amys píše:
Můžou se dohodnout![]()
třeba by se pohádali kdo umeje a kdo kliky
![]()
Takové věci se většinou dávají na svatbách jako tzv. „vtipná tombola“ Počínaje od 3D puzzlí - strouhanka, bublinkovou lázeň - dvě konzervy fazolí, vyhlídkový let - Redbull atd atd…koukni se sem na odkaz : http://www.beremese.cz/…ly-poradite/
Na párty dobrý, ale nevím, jestli bych to já dávala k vánocům, každopádně originální by to bylo, o tom žádná ![]()
@Lima69 píše:
Myslíš takovou?![]()
![]()
![]()
Manželovi se moc líbila, ale mám zakázáno si ji vzít na sebe na Štědrý den… Asi by se moc styděl si mne přede všemi (děti a tchánovci, možná švagr s dětma) rozbalit.
Pošli mi prosím odkaz do SZ, ať ji nemusím znova hledat. dík. ![]()
1. a 2. jsou dobré ![]()
Proč by nemohl dostat flašku dobrého rumu?
14? Můžeš je sem vypsat?