Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Našla jsem odkaz na výrobce fotodárků, který na originál lahve s alkoholem vyrábí etikety se zvolenou fotografií či nápisem, takže ta lahev obyčejného rumu může mít opravdu vtipnou originál Božkov etiketu s fotografií a jménem toho, komu je lahev určena, případně jiným nápisem. Vypadá to fakt hezky.
@sissi79 jo..zmaluju se vezmu červenou košilku omotam okolo krku ten vánoční řetěz a pichnu ty velký koule do ucha:)…a cekam připravena k rozbalení nez muz uspí deti:))) když jsem to dělal a po prve čekala sem asi hodinu…ta mala potvora nechtěla vůbec spat
…muz se málem pocural smíchy ![]()
@sissi79 píše:
Tohle vsechno mi prijde jako klasika normalniho vztahu…
@gina76 píše:
@sissi79 jo..zmaluju se vezmu červenou košilku omotam okolo krku ten vánoční řetěz a pichnu ty velký koule do ucha:)…a cekam připravena k rozbalení nez muz uspí deti:))) když jsem to dělal a po prve čekala sem asi hodinu…ta mala potvora nechtěla vůbec spat…muz se málem pocural smíchy
@Amys ty jo někde snad i mam fotku…vypadám jako vánoční kur…va
![]()
@lulu7 píše:
Poukázky:Jde mi o to, že mu chci něco dát, ale zároveň splnit jeho přání abych za něj neutrácela a dala mu jen něco pro radost…
- na orální sex
- na svíčkovou
- na noc ve třech
- na 100 polibků (vybrat postupně)
- na umytí zad
- na erotickou masáž
- na večer ticha
- na půlnoční sex
- na snídani do postele
- poukázka na vřelé obejmutí po příchodu z práce
- na erotické potěšení dle vlastního výběru
- na každodenní ranní polibek pro lepší den
- na pivo s kamarády + odvoz
- na víkend v jeho režii
- na společnou koupel
@Kelsey Nerada vidím že pije, sice je to málokdy, ale podporovat ho v tom nebudu, navíc, já skoro abstinent se v tom nevyznám a ještě bych koupila špatně
Jednu, dve takove „poukazky“, jako vanocni darek, pro zpestreni, mezi ostatnimi darky, snad…Ale tolik „poukazek“ mi pripada uz „divne“…:)
@sissi79 to Teda…ani Teda nevim kde bych ji hledala…jsem jeste mela starý tel..kdyz uz bych mela odvahu ji ukázat:))) ![]()
@gina76 píše:
@sissi79 to Teda…ani Teda nevim kde bych ji hledala…jsem jeste mela starý tel..kdyz uz bych mela odvahu ji ukázat:)))
Tak vánoce jsou za dveřmi, že
Teď už dobrý foťík máš, jo?
![]()
@Amys Letos nevím.
nějak se mi predbehla MS…tak uvidime…ale když tak ho obslouzim jinak no ![]()