Speciální vánoční dárek pro přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
14.12.14 13:43

Našla jsem odkaz na výrobce fotodárků, který na originál lahve s alkoholem vyrábí etikety se zvolenou fotografií či nápisem, takže ta lahev obyčejného rumu může mít opravdu vtipnou originál Božkov etiketu s fotografií a jménem toho, komu je lahev určena, případně jiným nápisem. Vypadá to fakt hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.12.14 13:49

@sissi79 jo..zmaluju se vezmu červenou košilku omotam okolo krku ten vánoční řetěz a pichnu ty velký koule do ucha:)…a cekam připravena k rozbalení nez muz uspí deti:))) když jsem to dělal a po prve čekala sem asi hodinu…ta mala potvora nechtěla vůbec spat :mrgreen:…muz se málem pocural smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.12.14 13:53
@sissi79 píše:
Tohle vsechno mi prijde jako klasika normalniho vztahu… :nevim:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.12.14 13:58
@gina76 píše:
@sissi79 jo..zmaluju se vezmu červenou košilku omotam okolo krku ten vánoční řetěz a pichnu ty velký koule do ucha:)…a cekam připravena k rozbalení nez muz uspí deti:))) když jsem to dělal a po prve čekala sem asi hodinu…ta mala potvora nechtěla vůbec spat :mrgreen:…muz se málem pocural smíchy :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.12.14 13:59

@Amys ty jo někde snad i mam fotku…vypadám jako vánoční kur…va :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.12.14 14:01
@gina76 píše:
@Amys ty jo někde snad i mam fotku…vypadám jako vánoční kur…va :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: uka :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
651
14.12.14 14:02
@lulu7 píše:
Poukázky:
  • na orální sex
  • na svíčkovou
  • na noc ve třech
  • na 100 polibků (vybrat postupně)
  • na umytí zad
  • na erotickou masáž
  • na večer ticha
  • na půlnoční sex
  • na snídani do postele
  • poukázka na vřelé obejmutí po příchodu z práce
  • na erotické potěšení dle vlastního výběru
  • na každodenní ranní polibek pro lepší den
  • na pivo s kamarády + odvoz
  • na víkend v jeho režii
  • na společnou koupel

@Kelsey Nerada vidím že pije, sice je to málokdy, ale podporovat ho v tom nebudu, navíc, já skoro abstinent se v tom nevyznám a ještě bych koupila špatně :)

Jde mi o to, že mu chci něco dát, ale zároveň splnit jeho přání abych za něj neutrácela a dala mu jen něco pro radost…

Jednu, dve takove „poukazky“, jako vanocni darek, pro zpestreni, mezi ostatnimi darky, snad…Ale tolik „poukazek“ mi pripada uz „divne“…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.12.14 14:04

@sissi79 tvl…to nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.12.14 14:05
@gina76 píše:
@sissi79 tvl…to nikdy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to musi byt mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1336
14.12.14 14:07

@sissi79 to Teda…ani Teda nevim kde bych ji hledala…jsem jeste mela starý tel..kdyz uz bych mela odvahu ji ukázat:))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.12.14 14:08
@gina76 píše:
@sissi79 to Teda…ani Teda nevim kde bych ji hledala…jsem jeste mela starý tel..kdyz uz bych mela odvahu ji ukázat:))) :lol:

Pocky po Vanocach, udelame vystavku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20777
14.12.14 14:09
@gina76 píše:
@Amys ty jo někde snad i mam fotku…vypadám jako vánoční kur…va :mrgreen: :mrgreen:

Fotku, fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.12.14 14:10
@gina76 píše:
@sissi79 to Teda…ani Teda nevim kde bych ji hledala…jsem jeste mela starý tel..kdyz uz bych mela odvahu ji ukázat:))) :lol:

Tak vánoce jsou za dveřmi, že :think: :mrgreen: Teď už dobrý foťík máš, jo? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.12.14 14:16

@Amys Letos nevím. :lol: nějak se mi predbehla MS…tak uvidime…ale když tak ho obslouzim jinak no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.12.14 14:17

@Amys fak nevím kde je ale urco někde v pc stazena..jee :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie