Co k Vánocům pro chlapy?

666
13.12.14 14:38

Co k Vánocům pro chlapy?

Zdravím, mám přítele, kterýmu je 40 a vůbec netuším, co mu nadělit k Vánocům. Po čem chlapi v takovém věku vůbec touží. Absolutně netuším, co ocení, co neocení. Co nadělujete svým přítelům, kamarádům? Jsem zřejmě ženská bez představivosti v tomhle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2873
13.12.14 14:41

@angelsface a má nějaké koníčky?:-) čte knížky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
13.12.14 14:43

Tak my netušíme, jaké má koníčky, jestli je to sportovec, v jaké společenské vrstvě se pohybuje, bez finančního limitu se taky blbě radí, ale obecně si myslím, že neabstinentům udělá radost hodně kvalitní pití (whisky, koňak…), luxusnější doplňky (třeba pěkná kožená peněženka nebo rukavice), a dobrá knížka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
13.12.14 14:43

Pro muže mám RC model auta a letadla, parfém, hodinky (na ty si hodně potrpí), Whisky Michel Couvreur, dvě dobré knížky, nové hole na golf a sbírku zákonů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.12.14 14:45

@H8N2O4S sbírka zákonů? Hm zajímavý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.14 14:50

:D alkohol se mi moc nelíbí, aby pak pil.. Já přemýšlela o masáži, darkovým poukazu. Nemá moc žadnej odpočinek, relax. Tak by mi tohle se pro něj libilo, ale zas se bojím, aby to nevyhodil, aby to nepozbylo platnosti a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
13.12.14 15:00

Já přítelovi koupila kvalitní nůž, věřím, ze z nej bude mit radost :palec: a dalsi darky jsou takove ty bezne, trenky atd..to tu vypisovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
13.12.14 15:00

@angelsface
No můj manžel by z masáže radost neměl a já taky ne, přijde mi to jako hodně odfláknutý dárek, kolem mě lidi kupují masáže nebo wellness většinou, když je nic jinýho nenapadne. Ale spousta lidí by zase byla nadšená, to musíš cítit ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
13.12.14 15:02

@angelsface Asi zalezi na tom, co Tveho chlapa zajima. Muj muz je modelar, takze mam pro nej modylky, ktere vim, ze se mu libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.14 15:02
@monuline píše:
Já přítelovi koupila kvalitní nůž, věřím, ze z nej bude mit radost :palec: a dalsi darky jsou takove ty bezne, trenky atd..to tu vypisovat nebudu :mrgreen:

Kvalitní nůž? :D To až ho naštvu, aby měl zbraň? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.12.14 15:04

@angelsface Já manželovi koupila koloběžku, svetr, sekeru, nabíječku na baterky, čepici, trenky a fusky - ty každý rok nesmí chybět :lol: a ještě vybírám zážitkový dárek, nejspíš jízdu v nějakým rychlým autě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.12.14 15:06

@angelsface Ještě jsi neodpověděla, jaké má zájmy, co jo baví.
Samozřejmě existují univerzálně použitelné dárky jako třeba parfém, ale vždy je lepší zamyslet se a koupit něco, co mu fakt sedne a z čeho bude mít radost.

• Citovat
  • Upravit
14662
13.12.14 15:07
@angelsface píše:
Zdravím, mám přítele, kterýmu je 40 a vůbec netuším, co mu nadělit k Vánocům. Po čem chlapi v takovém věku vůbec touží. Absolutně netuším, co ocení, co neocení. Co nadělujete svým přítelům, kamarádům? Jsem zřejmě ženská bez představivosti v tomhle. :think:

Já kupuji ruční kávomlýnek, protože je milovník kávy a asi rádio do auta, protože se mu seká. Ale to ještě nevím určitě:-)
Z masáže by rozhodně radost neměl:-)
Možná jen poukaz na masáž ode mě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.14 15:13
@Meha píše:
Samozřejmě existují univerzálně použitelné dárky jako třeba parfém, ale vždy je lepší zamyslet se a koupit něco, co mu fakt sedne a z čeho bude mít radost.

Auta, hudba, ale zas mu tím nechci připomínat jeho práci, i když se mi zdá, že to má rád. :think:
No, asi mu dám k Vánocům nějakej taneček, pěknou masáž a pěknej sex/ne, že by nebyl normálně, ale… :lol: :lol: Jsem prostě bez nápadu. Měla jsem s tímhle problém i u chlapa předtím, ale rád papá. Přemýšlela jsem o nakladaných hermelínech, ale potřebuju zvolit recept, aby byly fakt dobrý.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.14 15:15
@Meha píše:

Parfém mu kupovat nechci. Používá nějaký svůj a je pravda, že mě to šíleně voní, je to jak droga. Takže ten ať si nechá a název znát nechci, pak bych si ho musela koupit stříkat někam, když by se mnou nebyl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný