Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Meha píše:
@angelsface To vůbec není špatný nápad, udělat něco dobrého k jídlu, receptů na nakládané hermelíny určitě na netu najdeš dost.
Pokud má rád hudbu, tak co třeba koupit vstupenky na koncert jeho oblíbené kapely? Příp. pokud má rád auta, tak poukaz na projížďku v nějakém bouráku.
Asi zvolím ty hermelínky ![]()
To co se jednomu libi, druhemu nemusi. U nas by napr. masaz prosla, radi chodime na masaze oba. Je tezko radit, kdyz nezname. Zalezi i v jake cene si to predstavujete, soupnu jen par tipu…kosmetika, spodni pradlo, zupan, kravata a vubec obleceni, manzetove knoflicky, opasek, penezenka, taska pres rameno, neco k notebooku ( taska, mys), zapalovac, kvalitni piti, doutnik, destnik, doplnky ci obleceni na kolo-auto-motorku, kniha, modely letadel, aut atd., holici strojek, strojek na vlasy, wellness pobyt, dovolena, zazitkovy poukaz, listky na koncert ci divadlo…a uz fakt nevim, je toho mraky.
Tak dobrou ruku pri vyberu a hezky adventni cas ![]()
Ja objednala zážitek ze bude jako kapitán v ponorce:) na trenageru
Já pro svého šiju bambusové trenýrky, už ode mně jedny má a strašně si je pochvaluje a pořád mi vyčítá, že mu neušiju další
. A pak knihy do čtečky ![]()
@AnastazieB píše:
Já pro svého šiju bambusové trenýrky, už ode mně jedny má a strašně si je pochvaluje a pořád mi vyčítá, že mu neušiju další. A pak knihy do čtečky
To zní dost zajímavě
jak to vypadá? ![]()
@angelsface trenýrky z úpletu s bambusem
. Myslím, že se dají i koupit. Jsou strašně jemné, příjemné a chladivé ![]()
@angelsface píše:
Asi zvolím ty hermelínky
Nejlepší nakládané hermelíny, co znám: Koupit česnekovou pastu (nebo sama utřít česnek se solí), provensálské koření, olivy a olivový olej. Hermelíny rozkrojit podélně napůl, jednu půlku potřít pastou, druhou oklopit do koření (chytne se na ten měkký sýr samo), dát pokrájenou olivu, přiklopit zase k sobě a ve sklenici zalít olivovým olejem. Pro hromadné akce doporučuji spojený hermelín nakrájet na čtvrtky nebo šestinky, jsou to pak výborné jednohubky. Koření, česnek a olivy tomu dají jinou než tu klasickou hospodskou chuť, je to jednoduché a výborné.
Tak pokud se chce někdo inspirovat: mně osobně by udělala strašnou radost mikrovrtačka se sklopným a otočným stojanem, nejlíp značky DREMEL… (Prodává se v Bauhausu apod.) Prostě něco takového, s čím se dá kutit na kuchyňském stole (a nemusím kvůli tomu do dílny).
Především proto, že k níexistuje milión šest druhů příslušenství. A pak si jeden připadá jak majitel malé fabriky… Prostě jakákoliv operace, jakou si jenom vymyslíte. Vrtání, broušení, frézování, sekání. Pak taky leštění, vrapování, rytí, gravírování, grošování…
Ze zážitků bych asi nejvíc ocenil návštěvu už zrušených muničních skladů z 60. let, kde se v době minulého režimu skladovaly rakety, nosiče atomových hlavic (ty rakety byly naše, ale hlavice k nim vlastnili výhradně Rusové). Ale toto je z mnoha důvodů složité, i když ne nemožné.
Co nějaké multifunkční nářadí od Leathermana?
Já nadělím vrtulník na dálkové ovládání, brusle, nějaké oblečení, hrnek do práce, voňavky, knihu moby dick a zážitek extrémní Kieneova houpačka. ![]()
@angelsface To vůbec není špatný nápad, udělat něco dobrého k jídlu, receptů na nakládané hermelíny určitě na netu najdeš dost.
.
Pokud má rád hudbu, tak co třeba koupit vstupenky na koncert jeho oblíbené kapely? Příp. pokud má rád auta, tak poukaz na projížďku v nějakém bouráku