Pánský svetr na zip

138
13.12.14 13:18

pansky svetr na zip

Ahojki holky :( mam veskere darecky pro sve deti a celou rodinu :) jo dobre jeste proenzi pro babcu :roll: ale jinak slus jen pro svyho nic krom parfemu :think: potrebuji poradit kde sezenu pekny nejlepe bily svetr na zip prosla jsem vsechny e-shopy a internetove steranky s letaky a jeden jsem nasla v prodejne mango a prej je ta prodejna zrusena? tak nevim jsem z ostravy ale uvitam rady vsech kde nakupujete svym drahym polovickam obleceni 8o 8o zkousela jsem rezerved, ca, hm, kenvelo a nic nemam rada preplacane veci uplne nejhorsi je kdyz tam daji doprostred obrazek pane boze :nevim: jo a prosim at to neni predrazene 8) dekuji vam za rady a tipy kam juknout a zajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
13.12.14 13:42

Zkus Peek&Cloppenburg, mají tam různé značky, dražší i levnější. Loni jsem měla podobný problém - hledala jsem svetr pro přítele a našla jsem ho tam. Tehdy tam měli svetrů dost velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.12.14 13:44

Vau to mi nic nerika dobre dekujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.12.14 13:52

@marisa.en Nevím přesně, kde v Ostravě je, už jsem tam dlouho nebyla a nakupovat tam nechodím vůbec, ale určitě tam je, pravděpodobně v nějakém obchodním centru, Avion, Karolína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.12.14 14:58
@Hoa Mai píše:
@marisa.en Nevím přesně, kde v Ostravě je, už jsem tam dlouho nebyla a nakupovat tam nechodím vůbec, ale určitě tam je, pravděpodobně v nějakém obchodním centru, Avion, Karolína…

jj juknu kuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.12.14 13:37

Tak zitra pro nej ficim do hypernovy :think: pak uz nevim ma jinak smulu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný