Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poukázky:
@Kelsey Nerada vidím že pije, sice je to málokdy, ale podporovat ho v tom nebudu, navíc, já skoro abstinent se v tom nevyznám a ještě bych koupila špatně ![]()
Jde mi o to, že mu chci něco dát, ale zároveň splnit jeho přání abych za něj neutrácela a dala mu jen něco pro radost…
Problem bude vek, ne finance
muze aspon on vekove ten rum?
@lulu7 píše:
Poukázky:Jde mi o to, že mu chci něco dát, ale zároveň splnit jeho přání abych za něj neutrácela a dala mu jen něco pro radost…
- na orální sex
- na svíčkovou
- na noc ve třech
- na 100 polibků (vybrat postupně)
- na umytí zad
- na erotickou masáž
- na večer ticha
- na půlnoční sex
- na snídani do postele
- poukázka na vřelé obejmutí po příchodu z práce
- na erotické potěšení dle vlastního výběru
- na každodenní ranní polibek pro lepší den
- na pivo s kamarády + odvoz
- na víkend v jeho režii
- na společnou koupel
@Kelsey Nerada vidím že pije, sice je to málokdy, ale podporovat ho v tom nebudu, navíc, já skoro abstinent se v tom nevyznám a ještě bych koupila špatně
Tohle vsechno mi prijde jako klasika normalniho vztahu… ![]()
@sissi79 píše:
Problem bude vek, ne financemuze aspon on vekove ten rum?
třeba by mohl rumovou tresť
![]()
Proč to hned musí být nějaká puberťačka s blbým nápadem?
@lulu7
Myslím, že pokud opravdu nepotřebuje a nechce nic, proč to neudělat takhle? Ale pouze v případě, že si na takové srandičky potrpíte oba dva a nebude to pro něj trapná chvilka. To si musíš ujasnit ty. Pokud tento dárek budeš dělat, dej si práci s poukázkami, ideálně bych si je nechala vyrobit firmou na pěkný papír s pěkným písmem a v obálce, podobně jako se vyrábí svatební oznámení a kartičky s pozváním ke stolu. Ať to má úroveň a jde poznat, že sis s tím opravdu dala práci a ne to jen sesmolila a bylo během hodiny hotovo. Ve tvém výčtu mě trochu zarazila Noc ve třech, pokud tím myslíš další holku do postele, pořádně si to rozmysli, pokud jsi do tohoto ještě nikdy nešla.
Me se to docela libi. Dala bych mu jich treba jen 5. Takove mnozstvi veci, ktere se vlastne opakuji je pak uz nuda. Jinak mi to prijde jako v pohode. Je fajn, kdyz chlap neni sucharda. Btw v obchode by ti s tim rumem poradili akorat pro nej nesmis jit do Tesca
@gina76 píše:
Ja si ještě davam velký červený koule jako náušnice…:)
to jako fakt? ![]()
@lulu7 píše:
Poukázky:Jde mi o to, že mu chci něco dát, ale zároveň splnit jeho přání abych za něj neutrácela a dala mu jen něco pro radost…
- na orální sex
- na svíčkovou
- na noc ve třech
- na 100 polibků (vybrat postupně)
- na umytí zad
- na erotickou masáž
- na večer ticha
- na půlnoční sex
- na snídani do postele
- poukázka na vřelé obejmutí po příchodu z práce
- na erotické potěšení dle vlastního výběru
- na každodenní ranní polibek pro lepší den
- na pivo s kamarády + odvoz
- na víkend v jeho režii
- na společnou koupel
@Kelsey Nerada vidím že pije, sice je to málokdy, ale podporovat ho v tom nebudu, navíc, já skoro abstinent se v tom nevyznám a ještě bych koupila špatně
no taky bych si s toho seznamu dokázala vybrat ![]()
@sissi79 píše:
![]()
to jako fakt?
někde sem četla že vánoční, ale nevím jestli je to ona
![]()
Našla jsem odkaz na výrobce fotodárků, který na originál lahve s alkoholem vyrábí etikety se zvolenou fotografií či nápisem, takže ta lahev obyčejného rumu může mít opravdu vtipnou originál Božkov etiketu s fotografií a jménem toho, komu je lahev určena, případně jiným nápisem. Vypadá to fakt hezky.
máš to tam