Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pouta ideálně kožená, takový styl
http://www.ruzovyslon.cz/…a-ruce-kuze/
Urcite nejake plysove, napr s cervenym plysem, vypada to dobre
pokud manzela tohle laka tak bych ale spis koupila popruh na postel, protahne se pod posteli nebo skrz postel a chytnes do toho ruce i nohy ![]()
@Meluzinecka píše:
Urcite nejake plysove, napr s cervenym plysem, vypada to dobrepokud manzela tohle laka tak bych ale spis koupila popruh na postel, protahne se pod posteli nebo skrz postel a chytnes do toho ruce i nohy
Plyšové = maximálně pro ženskou, pro chlapa to fakt není, je to malý ![]()
Muž pouta docela může a mě to taky přijde pro zpestření vzrušující.
Občas používáme kovové s kožíškem
a s bezpečnostní pojistkou, ale manžel koupil ještě jedny na sucháče, ty jsou i na nohy a můžeme se tak navzájem znehybnit úplně. Ty jsou docela husté, tam jsi fakt úplně vydaná napospas tomu druhému a musíš mu věřit.
Jen mě nedávno napadlo, co kdyby se tomu druhému něco stalo, aby to neskončilo jako v té povídce od Kinga, Geraldova hra. ![]()
U kovových je bezpečnostní pojistka právě pro případ, že se něco takového přihodí.
@Meluzinecka nevím jestli to manžela láká, to je můj nápad, ani nevím jestli mě to láká, ale nevím jakou jinou erotickou hračku
Díky všem za postřehy, že ne kov a pozor na velikost, aspoň nějaké zúžení výběru.
@Anonymní píše:
@Meluzinecka nevím jestli to manžela láká, to je můj nápad, ani nevím jestli mě to láká, ale nevím jakou jinou erotickou hračkuDíky všem za postřehy, že ne kov a pozor na velikost, aspoň nějaké zúžení výběru.
Tak v tom případě mrkni na různé sexshopy na internet a projeď si různé hračky, je toho spousty a určitě něco vybereš (třeba něco pro sebe a něco pro něj), případně nějaký vibrační kroužek, který to zpestří vám oběma ![]()
@Anonymní píše:
@Meluzinecka nevím jestli to manžela láká, to je můj nápad, ani nevím jestli mě to láká, ale nevím jakou jinou erotickou hračkuDíky všem za postřehy, že ne kov a pozor na velikost, aspoň nějaké zúžení výběru.
Například tento je velmi zlobivý
http://www.ruzovyslon.cz/…ni-medvidek/
@Maty1989 zalezi jak „tlustyho“ mas chlapa
(a tedy i jak siroka ma zapesti) Muj ma dva metry a s klidem ty plysovy zapne a jeste je rezerva ![]()
@Meluzinecka no má trochu nadváhu, to teda jo, ale na rukou ne, ale přece jen má 2 metry a je po všech směrech kus, je široký i přes ramena; asi zkusím do nějakého obchodu napsat a zjistit rozměr ![]()
@Meluzinecka píše:
@Maty1989 zalezi jak „tlustyho“ mas chlapa(a tedy i jak siroka ma zapesti) Muj ma dva metry a s klidem ty plysovy zapne a jeste je rezerva
Tak u nás jsem je dala fakt akorát na roce já. Navíc máme radši ty kožené, víc věříme, že se jen tak nerozbijou při troše síly ![]()
Jinak pouta už prodávají na mallu, ale není to úplně kvalitné věc. Kvalita je např. zde :
https://www. amazon. com/OnlyCat-Sexy-Erotic-Handcuffs-Black/dp/B071NK6GLK/ref=sr1_1?ie=UTF8&qid=1515681876&sr=8-1&keywords=erotic+handcuffs
Prosím o radu, vůbec se v tom nevyznám.
Přece jen už jsme s manželem delší dobu spolu a nevím co stále vymýšlet na Vánoce, tak jsem se rozhodla letos zkusit něco erotického, napadla mě pouta
Hledala jsem na heureka, ale nějak nevím a rezence buď špatné nebo nebyly.
Prosím o radu jaké vybrat, podle čeho vybírat. Případně pokud máte tip na jiný erotický dárek k Vánocům pro manžela.
děkuji